VALİ BÜYÜKAKIN'DAN GAZETECİLERE KAHVALTI

VALİ BÜYÜKAKIN'DAN GAZETECİLERE KAHVALTI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Yerel basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Bilecik Valisi...

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Yerel basını ile kahvaltıda bir araya geldi. 
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik'te yer alan yerel basın sahipleri, Yazı İşleri Müdürleri ve gazetelerin çalışanlarına Bilecik Polisevinde sabah kahvaltısı verdi. Osmaneli Haber Gazetesi olarak Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem ve muhabirimiz Tuğba Tırpan'ın katıldığı kahvaltıda, Vali Büyükakın gazetecilerin gününü kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi. Yaklaşık iki saat süren sohbet toplantısında, Vali Büyükakın, Bilecik ile ilgili yapmayı düşündüğü, Bilecik ile ilgili bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri anlattı. Sohbet şeklinde geçen kahvaltıda, Vali Büyükakın, "Bilecik'e Bileciklilerin sahip çıkması gerekiyor. Biz bürokratlar bugün buradayız yarın gidebiliriz. Başlatılan hizmetlerin devam etmesi için, Bilecik sivil toplumu, hizmetleri sahiplenmeli ve devamı konusunda çalışmalar yürtmelidir" dedi. 
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Kahvaltıya katılan gazetecilere hediye verdi. 

thumbnail_dsc_6991.jpg

thumbnail_dsc_7015.jpgthumbnail_dsc_7010.jpg

Bu haber toplam 1652 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.