İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Çalış ile birlikte...

A+A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Çalış ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. 

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur, "Gündemlerin ülke geneline duyurulmasında çok büyük bir görev üstlenen, bu konuda gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, yeri geldiğinde zorluklara katlanarak görev yapan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz. Basın için en önemli olanın tarafsız, objektif yayın yapmasıdır. Osmaneli Haber Gazetesine ve siz değerli çalışanlarına da yayın hayatınıza başladığınız günden bu yana tarafsız ve objektif olma konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şahsınızda bütün çalışan gazetecilerin 10 Ocak günü kutlu olsun" dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem'de İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Orhan Uğur ve Başkan Yardımcısı Ümit Çalış'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

iyi-parti-ilce-baskani-10-ocak-gazeteciler-gunumuzu-kutladi.jpg

Bu haber toplam 1895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.