BAŞKAN ŞAHİN’DEN BASINA YEMEK

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BASINA YEMEK

10 Ocak Çalışan Günü Münasebetiyle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Yerel Basınına yemek verdi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

10 Ocak Çalışan Günü Münasebetiyle Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Yerel Basınına yemek verdi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Osmaneli'de görev yapan gazetecilere Kahraman Et Lokantasında yemek verdi. Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Bilecik İş - Kur Müdürü Ayhan Tozan, SGK İl Müdürü Adem Bedir, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz'ın da katıldığı yemekte, Başkan Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzün hayırlı olmasını diledi.

baskan-sahin’den-basina-yemek-(4).jpg

Başkan Şahin yaptığı konuşmada; "Bizlerin yapmış olduğu hizmetleri kamuoyuna duyuran, bu konudaki çalışmalarında zaman ve mekan mefhumuz tanımayan siz değerli basın mensuplarımızın gününü kutluyorum. Sizler var oldukça, sizler objektif ve tarafsız bir şekilde haber yaptıkça bizlerin çalışma şevki daha da artmaktadır. Osmaneli'nin gelişmesinde büyük katkıları olan siz değerli Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun. Bugüne Kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız, objektif ve hayırlı haberler yapmanız dileklerimle gününüzü kutluyorum" dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Gazetemiz Muhabiri Ramazan Düz, AA Muhabiri Zeki Ceyhan ve İHA Muhabiri Zuhal Zengin'in de katıldığı yemekten sonra Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, gazetecilere hediye takdim ettiler. 

baskan-sahin’den-basina-yemek-(1).jpg

baskan-sahin’den-basina-yemek-(3).jpgbaskan-sahin’den-basina-yemek-(5).jpg

Bu haber toplam 2911 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.