2017-2018 SEZONU BİLECİK 1. AMATÖR LİG KURALARI ÇEKİLDİ

2017-2018 SEZONU BİLECİK 1. AMATÖR LİG KURALARI ÇEKİLDİ

“Ligler 23-24 Eylül’de başlayacak. 16-17 Aralık 1’inci devre bitecek”

A+A-

Bilecik 1. Amatör Ligi 2017-2018 sezonu için fikstür kura çekimleri, 14 takımın temsilcisinin katılımı ile yapıldı. 
Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Binası'nda 1. Amatör Lig'e katılacak 14 takımdan 9 takımın kulüp başkanı ve yöneticilerinin katıldığı kura çekimi ile önümüzdeki sezon oynanacak maçlar belli oldu. Kura çekimi öncesi Bilecik'teki spor kulüplerinin sorunları ele alınırken, 2017-2018 sezonunun 23-24 Eylül tarihlerinde başlayacağı belirtildi.

Tüm takımlara başarılar dileyen Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, “Ligler 23-24 Eylül’de başlayacak. 16-17 Aralık 1’inci devre bitecek. Amatörün 2’inci transfer sezonu başlayacak. 6-7 Ocak 2018’de ikinci devre başlayacak. Transfer yapmak isteyen kulüpler kendilerini hazırlasınlar. Yine tek grup deplasmanlı lig olarak devam edecek. Kongre yapan kulüpler evraklarını bizlere mutlaka getirsinler. 18 Ağustos Cuma günü evrakların getirilmesinin son günü. Lisansları daha sonra da getirebilirler. Ben 201-2018 yılında oynanacak müsabakalarda bütün kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.
“Taraftarlarınıza lütfen sahip çıkın”
Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, takımları hazırlamaları gereken evraklar hakkında bilgilendirerek, “Taahhütleri size okumanız ve bilgilenmeniz için veriyoruz. Gittiğiniz yerde nasıl hizmet buluyorsanız, sizler de öyle hizmet vermek zorundasınız. Kulüpte oynayan futbolcular bizim gözlerimizin içine bakarak bizlere küfür ediyorlar. Sanmasınlar ki cezasız kalacaklar, hepsi cezalarını alacaklar. Taraftarlarınıza lütfen sahip çıkın. Bu sefer müsabakalar oynanmaz hale gelir. Kötü olayların yaşanmaması ve olmaması için bizim bunlara sahip çıkmamız lazım. 2017-2018 sezonunun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kuralar çekildi. İlk hafta, Vezirhan Spor-Bozüyük İçköy Spor, Gölpazarı Spor-Bozüyük İdman Yurdu Spor, Yeşilyurt Spor-Bilecikspor, Gökpınar Spor-Pazaryeri Spor, Akpınar Spor-Söğüt Spor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor- Bayırköy Spor, 1308 Osmaneli Belediye Spor-1299 Bilecik Kulübü karşı karşıya gelecek.


Bu haber toplam 1896 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.