TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI  ŞÜKRÜ KESKİN OLDU

TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ŞÜKRÜ KESKİN OLDU

Yönetim kurulu üyelerinin kura ile belirlendiği, başkanlık seçimlerinin ise berabere kalınmasıyla ertelendiği, Yönetim kurulu seçimleri, 10 Nisan 2018...

A+A-

Yönetim kurulu üyelerinin kura ile belirlendiği, başkanlık seçimlerinin ise berabere kalınmasıyla ertelendiği, Yönetim kurulu seçimleri, 10 Nisan 2018 Salı (Bugün) yapıldı.

 Turuncu listeden seçilen Şükrü Keskin ile Beyaz listeden seçilen Mehmet Ergün’ün aday olduğu seçimin galibi Turuncu listeden çıkan Şükrü Keskin oldu. 28 meclis üyesi arasında yapılan oylamada; Şükrü Keskin 15, Mehmet Ergün 13 oy aldı. Böylelikle Şükrü Keskin, Bilecik TSO’nun yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılan seçimlerde turuncu listeden Şükrü Keskin, beyaz listeden ise Mehmet Ergün aday olmuşlar ve her iki adayda 14'er oy alınca seçim ertelenmişti. Yönetim kurulu üyelikleri ise kura ile belirlenmişti.

Gelinen süreçte, 28 meclis üyesi, yönetim kurulu başkanını seçmek üzere 10 Nisan Salı günü yeniden sandığa gitti. Şükrü Keskin ile Mehmet Ergün'ün yeniden yarıştığı başkanlık seçimini iki oy farkla Şükrü Keskin kazandı.

Bu haber toplam 2513 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.