OEDAŞ İL İŞLETME MÜDÜRÜNDEN  GAZETEMİZE ZİYARET

OEDAŞ İL İŞLETME MÜDÜRÜNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. İl İşletme Müdürü H. Kadir Aykut ve beraberindeki yetkililer gazetemizi ziyaret ettiler.OEDAŞ İl İşletme Müdürü...

A+A-

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. İl İşletme Müdürü H. Kadir Aykut ve beraberindeki yetkililer gazetemizi ziyaret ettiler.

OEDAŞ İl İşletme Müdürü H. Kadir Aykut ve ilgili müdürler ile birlikte Gazetemizde Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandılar. OEDAŞ İl İşletme Müdürü H. Kadir Aykut OEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Osmaneli şehir içi bölünmüş yol çalışmaları çerçevesinde, orta refüjün ışıklandırma çalışmalarına başlanacağını belirten İl İşletme Müdürü Aykut, “Çok kısa bir zamanda Bilecik’te 20 Milyon liralık yatırım yaptık. Diğer kurumlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Osmaneli ilçesinde elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarına da yakında başlayacağız. Böyle güzel ve tarihi bir şehre hizmet vermek bizleri de sevindirmektedir” dedi. Gazetemiz yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetemiz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret Karşılıklı görüş alışverişinden sonra sona erdi. 


Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.