TEYYARE TANTUNİ HİZMETE BAŞLADI

TEYYARE TANTUNİ HİZMETE BAŞLADI

Osmaneli’nin her geçen gün gelişmesi ile birlikte, Osmaneli’de açılan işyerlerinde artışlar gözlemleniyor. Osmaneli’de Esnaflık yapan Yasin...

A+A-

Osmaneli’nin her geçen gün gelişmesi ile birlikte, Osmaneli’de açılan işyerlerinde artışlar gözlemleniyor. 
Osmaneli’de Esnaflık yapan Yasin Akçay ve Suat Aydoğan, Teyyare Tantuni salonunu 14 Mart 2018 Çarşamba günü faaliyete geçirdiler. 

b87528cf-e60d-47d5-bd41-351b28c4e6a1.jpg

Tarihi Osmaneli kentine yakışır bir mekân oluşturan genç esnaflar Yasin Akçay ve Suat Aydoğan, “Osmaneli kentimiz her alanda olduğu gibi özellikle tarihi ve kültürel yönden var olan değerlerini ön plana çıkardıkça gelişimi de buna paralel olarak sağlanmaktadır. Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin tarafından başlatılan Tarih Turizmi yatırımları kapsamında Osmaneli çok yakın bir zamanda çok daha gelişmiş bir kent olacaktır. Kentimize gelecek olan Turist misafirlerin sayısında artış olacaktır. Ayrıca Osmaneli’de yaşayan hemşehrilerimiz de her geçen gün değişik tatlar aramaktadır. Bizlerde hem hemşehrilerimizin bu arayışlarına, hem de gelecek olan misafirlerimize güzel bir ağız tadı oluşturmak amacıyla işyerimizi faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. İşyerimiz Osmaneli’mize hayırlı olsun” dediler. 

bea84f99-5395-4bc5-810a-3b1eaa058de7.jpg
Camikebir Mahallesi Zafer Sokak’ta açılan Teyyare Tantuni salonu, özellikle yöresel ağız tatlarına yönelik hizmetler de sunmaya hazırlanıyor. Osmaneli Haber Gazetesi olarak yeni açılan İşyerinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 

 

Bu haber toplam 3504 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum