EKTAŞ'TAN GENÇLERBİRLİĞİ SPOR'A DESTEK

EKTAŞ'TAN GENÇLERBİRLİĞİ SPOR'A DESTEK

Osmaneli’nin köklü fabrikalarından olan Ektaş Tarım Ürünleri Osmaneli Gençlerbirliği Spora forma sponsoru oldu. 130 personeliyle un ve yem sektöründe...

A+A-

Osmaneli’nin köklü fabrikalarından olan Ektaş Tarım Ürünleri Osmaneli Gençlerbirliği Spora forma sponsoru oldu. 130 personeliyle un ve yem sektöründe hizmet veren Ektaş Türkiye’de Marmara Bölgesi, Ege bölgesi, Trakya Bölgesi ,İç Anadolu bölgesine  yem ve un satışı yapıyor.
Osmaneli Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İsmail Kuzu ve teknik ekip Ektaş Tarım Ürünleri Sahibi Ali Rıza Menemenlioğlu'nu ziyaret ederek amatör futbola desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette Ali Rıza Menemenlioğlu "Fabrikamız Osmaneli'nde 1973 yılından günümüze Osmaneli'de hizmet vermekte. 2009 yılından beri yurtdışında ihracaat yapmakta olup hedeflerine emin adımla ilerlemektedir. Temel felsefemiz bu toprağın bereketini bu toprağın insanına yansıtmaktır. Bunun için topraktan sofraya kaliteli besin zincirini oluşturarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunuyoruz.
Başarıya giden yolun, mutlaka sağlam değerlerden geçmesi gerektiğini düşünen çünkü insan sağlığını ve doğanın geleceğini yakından ilgilendiren bir alanda faaliyet gösteriyoruz. Bu bilinçle attığımız her adımda, insanı merkeze alıyor ve sürdürülebilir bir geleceği hedefliyoruz.
Ektaş Un ve Yem Fabrikası olarak spora olan desteklerimizi göstermek için Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübüne bu sene ki forma sponsoru olduk. Gençlerbirliğispor'a başarılar dileriz."dedi.


Bu haber toplam 3025 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.