TEDBİR ALMAK İÇİN İLLA KAZA MI OLMALI

TEDBİR ALMAK İÇİN İLLA KAZA MI OLMALI

Geçtiğimiz aylarda Osmaneli Haber Gazetemizde gündeme getirdiğimiz, Osmaneli Çevre yolu bağlantısındaki problem ile ilgili bugüne kadar hiçbir işlem yapılmadı. Osmaneli...

A+A-

Geçtiğimiz aylarda Osmaneli Haber Gazetemizde gündeme getirdiğimiz, Osmaneli Çevre yolu bağlantısındaki problem ile ilgili bugüne kadar hiçbir işlem yapılmadı. 
Osmaneli Şehiriçi yolundan Bilecik’e gitmek isteyen vatandaşlar, Keremali rampasından indikten sonra çevre yoluna çıkmak için ecel terleri döküyorlar. Çevre yoluna çıkışta sığınma Cep’i olmaması, İstanbul istikametinden gelen özellikle Ağı vasıta araçların kendi şeritleri olan Sağ şeritten gelmeleri, çevre yoluna çıkacak olan araçların tehlike yaşamasına neden oluyor. Osmaneli istikametinden gelen yol ile çere yolu arasındaki boş alana ağaçların dikilmesi, dikilen ağaçların da görüş mesafesini sıfıra indirmesi sebebiyle Osmaneli istikametinden gelen araçlar her an tehlike ile burun buruna kalıyorlar. Osmaneli’den Bilecik’e giden vatandaşlar bu konuda tedbir alınmasını isteyerek; “Buraya ya bir sığınma cebi yapsınlar, ya da aradak ağaçları kaldırsınlar. Osmaneli istikametinden gelen araçlar birden yola çıkmak zorunda kaldıklarından her an tehlikeli bir durum meydana geliyor. Karayolları yetkililerinin bir an evvel bu yolda tedbir almaları gerekmektedir. Tedbir alınması için illa bir kaza, bir facia mı olması gerekmektedir” dediler. 

illa-kaza-mi-olmali-3.jpg

 

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum