OSMANELİLİ MUHTARLARDAN   İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

OSMANELİLİ MUHTARLARDAN İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

31 Mart Yerel seçimlerinde muhtarlık görevlerine seçilen Köy ve Mahalle muhtarları, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Osmaneli...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinde muhtarlık görevlerine seçilen Köy ve Mahalle muhtarları, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. 
Osmaneli köy ve mahalle muhtarları, Muhtarlar dernek başkanı Sadık Dayan önderliğinde, geçmiş günlerde yaptıkları resmi daire ziyaretlerine, 22 Nisan Pazartesi günü Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek devam ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, “31 Mart’ta seçilen bütün muhtarlarımıza, bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum ve kendilerini tebrik ediyorum. Devletin asayiş birimi olarak kendileri ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Muhtarlarımız, özellikle köylerimizde huzurun sağlanmasında en önemli makamdırlar. Bizler her zaman günün her saatinde köylerimizin ve muhtarlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir sorunda muhtarlarımız bizleri mesai mefhumu gözetmeksizin arayabilirler ve ziyaret edebilirler. Kapımız onlara her daim açıktır” dedi. Osmaneli Muhtarlar dernek başkanı Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan’da yaptığı konuşmada, “Her zaman bizlerle birlikte olan, bizlerin başımız sıkıştığında ilk kapısını çaldığımız makamlardan biri olan İlçe Jandarma Komutanımıza ve İlçe Jandarma Personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar bizlerin can ve mal güvenliğimizi sağlayan, vatanın ve milletin birlik ve beraberliğinin teminatı olan kahramanlarımızdır. Başta İlçe Jandarma Komutanımız olmak üzere bütün personele şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Allah onları her zaman korusun ve başarılı kılsın” dedi. 

muhtarlar-jandarma-1.jpg

 

Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.