MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK GÖSTERİ

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK GÖSTERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Osmaneli Anaokulu, kutlama etkinliği düzenledi. Spor salonunda düzenlenen etkinliğe, Osmaneli Belediye...

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Osmaneli Anaokulu, kutlama etkinliği düzenledi. Spor salonunda düzenlenen etkinliğe, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Bilecik SMMM Odası Başkanı Süleyman Kıral, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldılar. 
Osmaneli Anaokulu Müdürü Münevver Uysal programın açılışında yaptığı konuşmada;  “Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adım olan, 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.

kucuk-ogrencilerden-buyuk-gosteri-2.jpg

Bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir. Bu günde bizlere düşen görev bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini koruyarak ve geliştirerek, dün olduğu gibi, bugünde Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılmayarak, akıl ve bilimin ışığında ilerleyerek, çağdaş bir toplum olarak sonsuza kadar varolabilmektir.

Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern bir Türkiye bırakacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en temel görevimiz budur.

Çocuklarımız… Yarınlarımız…
İnanıyorum ki bugün hepiniz coşku dolusunuz. Atatürk sizlere güvendi. Biz de güveniyoruz. Sizler bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak bilmeniz gereken şeyler var;
Dürüst ve çalışkan olmayı, vatan ve bayrak sevgisini, barışı, kardeşliği, birlik olmayı, beraber yaşamayı, onurlu olmayı, sorumluluklarını bilerek, değerlerini koruyarak, yarını bugünden daha güzel ve yaşanılır kılacaksınız.
Her birinizin yüzünde aydınlık bir gelecek görüyorum…
Sevgili çocuklar hepinizi umutla bakan gözlerinizden ve sıcacık yüreklerinizden öpüyorum.
Bayramınız kutlu olsun” dedi. 
Anaokulu öğrencilerinin sergiledikleri bir birinden güzel oyunlar, izleyicilere hoşça vakit geçirtti. 

kucuk-ogrencilerden-buyuk-gosteri-4.jpg

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.