SKORBOARD SİPARİŞİ VERİLDİ, ÇAKIL TAŞLARI KAPATILDI

SKORBOARD SİPARİŞİ VERİLDİ, ÇAKIL TAŞLARI KAPATILDI

OSMANELİ İLÇE STADI KONUSUNDAKİ YAYINIMIZ SES GETİRDİSKORBOARD SİPARİŞİ VERİLDİ, ÇAKIL TAŞLARI KAPATILDIGazetemizin 8 Kasım 2016 tarihli sayısında...

A+A-

OSMANELİ İLÇE STADI KONUSUNDAKİ YAYINIMIZ SES GETİRDİ

SKORBOARD SİPARİŞİ VERİLDİ, ÇAKIL TAŞLARI KAPATILDI

Gazetemizin 8 Kasım 2016 tarihli sayısında yayınladığımız “Osmanelili Futbol Severler Stat Konusunda Şikâyetçi, "SKORBOARD YAPACAK ÖDENEK YOK MU?” Başlıklı haberimiz ses getirdi Osmaneli stadı yapılmaya başlandı.

Osmaneli Stadının giriş bölümünde bulunan çakıl taşlarının üzeri malzeme ile kapatılarak, taşlar ortadan kaldırıldı. Taşların üzerine kumlu malzeme serilerek üstüne asfalt malzemesi döküldü ve tehlike arz eden bölüm ortadan kaldırıldı. Statta olmayan skorboard konusunda da yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda, elektronik ışıklı skorboard siparişi verildiği, yakın bir zamanda tabelanında stada konulacağı açıklandı. Ayrıca stat soyunma odalarında doğalgaz bağlantısının da yapılmaya başlandığı, en kısa zamanda soyunma odalarının doğalgaz ile ısıtılacağı açıklandı. Stat yetkilileri, misafir tribünün daha önce yapıldığı, bu alanın tel örgü ile ayrıldığı, okul yönündeki tel örgülerin de yenileneceği, stadın tribün giriş kısmındaki boşluğun da kapatılarak salon haline getirileceğini belirttiler.

Bu haber toplam 2222 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.