KAZANAN BİLECİKSPOR OLDU

KAZANAN BİLECİKSPOR OLDU

Osmaneli Gençlerbirliği spor ile Bilecikspor arasında OSMANELİ ilçe stadında saat 14.00 da başlayan maçta, kazanan Bilecikspor oldu. Maça her iki takımda...

A+A-

Osmaneli Gençlerbirliği spor ile Bilecikspor arasında OSMANELİ ilçe stadında saat 14.00 da başlayan maçta, kazanan Bilecikspor oldu. 
Maça her iki takımda hırslı ve istekli başladı. Karşılıklı ataklarla bir birlerinin kalelerini yokladılar. Maçın 20. Dakikasında Bilecikspor korner köşesine yakın bir noktadan taç atışı kullandı. Uzun taç atışında ceza sahası içinde topla buluşan Celal Daş düzgün bir vuruşla Bilecikspor i 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Gençlerbirliği ceza sahasına kadar maalesef muvaffak olamadı. Maçın 45. Dakikasında sol kanattan gelişen Bilecikspor atağında ceza sahasına çaprazdan giren Celal Taş, sert ve düzgün bir vuruşla Bilecikspor un ikinci golünü attı. İlk 45 dakika Bilecikspor un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
Maçın ikinci yarısına Osmaneli Gençlerbirliği daha iyi başladı. Üst üste ataklar ve kornerlerle gol aramasına rağmen bile ulaşamadı. 60. Dakikada Bilecikspor da Yusuf yerini Nusrete bıraktı. Maçın 65. Dakikasında tribünlerde kısa süreli gerginlik oluştu. Emniyet güçleri taraftarları sakinleştirdi. Gençlerbirliği ataklarını sıklaştırsa da Bilecikspor defansını ve kalecisini aşmayı başaramadı. Maç Bilecikspor un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bilecikspor puanını 21 yaparken Osmaneli Gençlerbirliği 13 puanda kaldı.


Bu haber toplam 2451 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.