SKORBOARD YAPACAK ÖDENEK YOK MU ?

SKORBOARD YAPACAK ÖDENEK YOK MU ?

Son yıllarda ülke genelinde futbol sahalarına büyük yatırımlar yapılıyor. Bilecik ili genelinde ki futbol sahaları da futbol oynamaya elverişli. Fakat...

A+A-

Son yıllarda ülke genelinde futbol sahalarına büyük yatırımlar yapılıyor. Bilecik ili genelinde ki futbol sahaları da futbol oynamaya elverişli. Fakat stadların bazı eksiklikleri halen giderilmiş değil. Bu konuda Osmanelili futbolseverler haklı şikayetlerini OSMANELİ HABER gazetesi olarak bizlere ilettiler.

Osmaneli ilçe stadı Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğüne ait bir stat. Tribünleri ile futbol saha zemini ile de çok güzel bir stat. Fakat bu kadar yatırım yapılan bir stada skorboard yapmak çok mu zor ki, Osmaneli stadında bir skorboard yok. Maç oynanmaya başladıktan sonra veya ikinci yarıda maça gelen vatandaşlar, maçın skorunu bilmeden maç seyrediyorlar. Gençlik ve Spor hizmetleri müdürlüğünün Osmaneli stadına skorboard yapacak kadar ödeneğimi yok, yoksa skorboard yapmayı mı unuttular. Her hafta Osmaneli’de maç seyreden futbolseverler, skorboard konusunda, “Osmaneli takımları her yıl Bilecik 1. Amatör kümede şampiyonluğa oynuyorlar. Geçtiğimiz senelerde Bal liginde mücadele ettik. Stadımıza milyonlarca para harcayan Gençlik hizmetleri müdürlüğü, stada bir skorboard mı yapamıyor. Bizler elektronik skorboard dan da vaz geçtik. Elle değiştirilen, tenekeden sacdan da yapılsa razıyız. Maç başladıktan sonra stada geldiğimizde maçın skorunu bilmeden maç seyrediyoruz. Müdürlüğün stada skorboard yaptıracak ödeneği yoksa, Osmanelili futbolseverler olarak biz yaptıralım bari. Ayrıca stadımızın giriş bölümünde ki alanda halen çakıl taşları serili vaziyette duruyor. Yarın herhangi bir maçta birisi çıkıp ta oradan bir taş alıp sahaya atsa, kimin canı yanacak. Stadımızın giriş bölümünün betonla kaplanması gerekiyor” dediler.

osmaneli-stad-(7).jpgosmaneli-stad-(8).jpg

 

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.