SEN BENİM AYNAMSIN

SEN BENİM AYNAMSIN

Huzur evinlerinde kalan büyüklerin moralini yükseltmek, kuşaklar arası diyalogu sağlamak, öğrencilere, saygı, yardımseverlik duygularını geliştirerek...

A+A-

Huzur evinlerinde kalan büyüklerin moralini yükseltmek, kuşaklar arası diyalogu sağlamak, öğrencilere, saygı, yardımseverlik duygularını geliştirerek değerlerimize sahip, vefalı bir birey olmanın onurunu yaşatmak, etkinlikler hazırlayarak büyüklere moral ve motivasyon  sağlamak amacıyla Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ‘Sen Benim Aynamsın´´ Huzurevi Ziyaretleri Projesi uygulanmaya başlandı. 

sen-benim-aynamsin-(3).jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Müdür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Özkan Can,  Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Bilecik huzurevine ziyaret gerçekleştirdiler.  Atatürk Ortaokul müdürü Arif Elmas öğretmenlerden Ramazan Selimoğlu, Canan Turgut, Fatma Irmak Vural, Melih Kaya  ve Esengül Polat eşlik ettiler. 

sen-benim-aynamsin-(4).jpg

Öğrenciler huzurevinde kilere aileleriyle beraber hazırlamış oldukları hediyeleri verdiler ve hazırlamış oldukları folklor etkinliğini ve halk müziği konserini sundular. 
Huzurevindeki yaşlılarla hoşça vakit geçiren öğrenciler huzur evi sakinlerinin yüzlerinin gülmelerine katkı sağladılar.

sen-benim-aynamsin-(2).jpg
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci;’’ Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, değer vermek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. 
Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de elbette biz eğitimcilere düşmektedir. Bu sebeple yapmış olduğumuz proje kapsamında her ay bir okulumuz/kurumumuz gönüllülük esasına dayalı olarak aileleriyle birlikte hediye paketleri hazırlayıp okulda hazırladıkları etkinlikleri de sunmak üzere huzurevi ziyaretinde bulunacaklar ve bu projemiz yılsonuna kadar devam edecektir" dedi.

sen-benim-aynamsin-(5).jpg
Huzur evinde bulunanlar bu etkinliğin ayda bir değil hafta da bir olması isteğinde bulundular ve bir sonraki etkinliği dört gözle bekleyeceklerini ifade ettiler. Öğrencilerle sohbet edip, deneyimlerini paylaştılar. Öğrencilerin ve huzur evinde kalan büyüklerin duygulandığı gözlemlendi. 
Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci; “Programa katılan ve destek veren Osmaneli Belediye Başkanına, Bizi en güzel şekilde ağırlayan Bilecik Huzur Evi Müdürlüğü ve çalışanlarına, ziyarete katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 3103 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.