2017 YILININ SON GECESİNDE  BAŞKAN ŞAHİN’DEN ZİYARETLER

2017 YILININ SON GECESİNDE BAŞKAN ŞAHİN’DEN ZİYARETLER

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2017 yılının son gecesini vatandaşlarla ve görevi başında olan asker ve polislerle birlikte geçirdi.Yılbaşı...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2017 yılının son gecesini vatandaşlarla ve görevi başında olan asker ve polislerle birlikte geçirdi.

Yılbaşı akşamında çeşitli mekânları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Şahin, vatandaşlara, görev başında olan Asker ve Polislere hayırlı bir yıl diledi. Osmaneli’de bulunan kahvehane, pastane gibi mekânları ziyaret eden Başkan şahin vatandaşlarla sohbet etti ve yeni yıllarını kutladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde görev başında olan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına giderek, Polis ve Askerlerin yeni yıllarını kutladı. Başkan Şahin burada yaptığı konuşmada, “2017 yılını geride bırakıp, 2018 yılına girdiğimiz bu akşamda, evlerinden, analarından, babalarından uzakta vatani görevlerini yerine getiren askerlerimizi ve polislerimizi ziyaret ederek onların yeni yıllarını kutladık. 2018 Yılının Tüm insanlığa, Ülkemize, ilimize ve Osmaneli’mize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Savaşların, kavgaların olmadığı, insanların sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşam sürdükleri bir yıl diliyorum. Allah vatan topraklarımıza ve milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine göz diken hainler karşısında tüm emniyet güçlerimize kuvvet vermesini temenni ediyorum” dedi. 

2017-yilinin-son-gecesinde.jpg

Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.