SELİMİYE HALKI İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

SELİMİYE HALKI İLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Belediye mücavir alanı içinde yer alan Selimiye Sanayi Parselleri gerçekleştirilen ve tüm süreçleri tamamlanmış...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Belediye mücavir alanı içinde yer alan Selimiye Sanayi Parselleri gerçekleştirilen ve tüm süreçleri tamamlanmış olan 18 uygulaması ve bu alanda yapılacak yatırımlar konusunda Selimiye Köyü halkı ile bir araya geldi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

selimiye-halki-ile-birlikte-hareket-edecegiz-(4).jpg

Selimiye Halkının büyük ilgiyle izlediği toplantıda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Sanayi parselleri 18 uygulaması ile birlikte arsa fiyatlarının 6-9 TL/M2 den şu anda 30-40-50-60 TL/M2 gibi rakamlara yükseldiğini ve bundan da Selimiye halkının büyük yarar sağladığını anlattı. Osmaneli Selimiye Sanayi Parsellerine sanayicilerin ilgisinin büyük olduğunu, özelliklede İstanbul Sanayicilerinin bu alanda yatırım için beklediklerini ifade etti. Özellikle Demir Çelik Sektöründe ve gıda sektöründe büyük grupların sanayi parselleriyle ilgilendiğini söyledi.

selimiye-halki-ile-birlikte-hareket-edecegiz-(3).jpg

Sanayi Parselleri Tapularının 15 gün içinde sahiplerine verileceğini bildiren Başkan Şahin Selimiye’lilerle birlikte hareket ederek sanayi parsellerinde yatırımların hızla gerçekleşmesi için hareket edeceklerini söyledi. Osmaneli'nin sanayi ile büyüme hedeflerine uygun olarak sanayi parselleri uygulamasını oluşturduklarını ve bunun Türkiye’deki ilk uygulamalardan biri olduğunu söyledi.

selimiye-halki-ile-birlikte-hareket-edecegiz-(2).jpg

Selimiye'nin Osmaneli’nin Mahallesi olma taleplerini incelediklerini de ifade eden Belediye Başkanı bu talepten memnun olduklarını ve önümüzdeki günlerde bu konuyu Selimiye’lilerle birlikte tekrar masaya yatıracaklarını söyledi. Selimiye’lilerin Belediye Başkanına sanayi parselleri uygulamasından duydukları memnuniyeti ifade etmesi sonrası toplantı sona erdi.

selimiye-halki-ile-birlikte-hareket-edecegiz-(2).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Selimiye halkının ilgisine ve desteklerine teşekkür etti, Osmaneli ve Selimiye için sanayi parsellerinin hayırlı olmasını diledi.

selimiye-halki-ile-birlikte-hareket-edecegiz-(1).jpg

Bu haber toplam 2448 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.