AK PARTİ'DEN STK AÇILIMLARI

AK PARTİ'DEN STK AÇILIMLARI

2019 yılında yapılacağı söylenen Genel ve Yerel seçimler için siyasi partilerin seçim hazırlıkları şimdiden başladı. Ak Parti Osmaneli İlçe teşkilatı...

A+A-

2019 yılında yapılacağı söylenen Genel ve Yerel seçimler için siyasi partilerin seçim hazırlıkları şimdiden başladı.

Ak Parti Osmaneli İlçe teşkilatı kongre sonrasında yenilenen İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu, önceliği STK’lara verdi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Osmaneli Selanikliler derneğini ziyaret eden Ak Parti Osmaneli İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 04 Ocak 2018 Perşembe Günü de Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlıklarını ziyaret ettiler.

ak-partiden-stk-acilimlari-(2).jpg

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız’ı ve Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci’yi oda binalarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinin amacının oda başkanları ve yönetimleri ile tanışmak, onların sorunları varsa onları dinlemek ve Osmaneli için yapılacaklar konusunda görüş alış verişinde bulunmak olduğunu söyleyen Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, “Siyasi Partiler gibi Sivil Toplum Kuruluşlarımızın da amacı Osmaneli’ye hizmet etmektir. Bu hizmetleri el birliği içerisinde yaptığımız takdirde, hizmetler hem daha çabuk, hem de daha kaliteli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşıyor. Ak Parti İlçe teşkilatı olarak Osmaneli’ye ve Osmaneli’de yaşayan bütün vatandaşlarımıza hizmeti getirmede herkesle görüşerek, birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma uygulamak amacındayız. Misafirperverliğinden dolayı her iki oda başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin odalarını ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Oda Başkanları Yıldız ve Çeşmeci’de Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, odaları hakkında bilgiler verdiler. Esnafın içinde bulunduğu durumdan bahsettiler. Özellikle Osmaneli Belediyesi ile birlikte uygulamaya koydukları Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist projesinden dolayı çok memnun olduklarını, Belediye Başkanına teşekkürlerini ilettiler. Yeni Göreve gelen Ak Parti Osmaneli İlçe Yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar dilediler. 

ak-partiden-stk-acilimlari-(1).jpg

Bu haber toplam 1950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.