YILIN İLK MÜJDESİNİ VERDİ

YILIN İLK MÜJDESİNİ VERDİ

Gazetemizi ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den, 2018 yılının ilk müjdesi geldi.Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 03 Ocak...

A+A-

Gazetemizi ziyaret eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den, 2018 yılının ilk müjdesi geldi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 03 Ocak 2018 Çarşamba günü gazetemizi ziyaret ederek, yeni yılın hayırlara vesile olmasını diledi ve gazetemiz aracılığıyla Osmaneli’li hemşehrilerine 2018 yılının ilk müjdesini verdi.

Osmaneli’nin yıllardan beri en büyük sıkıntılarından birini oluşturan TOKİ konutları bölgesindeki çöp alanına 03 Ocak 2018 tarihinden itibaren çöp dökülmeyeceğini söyleyen Başkan Şahin, yaptığı açıklamada; “Yaklaşık üç yıldan bu yana Bilecik Belediyeler birliğinin ortaklığında Bilecik’in Kızıldamlar köyünde katı atık toplama ve geri dönüşüm tesisi kurulmasına başlanmıştı. Yüklenici firma BİOSUN tarafından yapımı tamamlanan tesis 03 Ocak 2018 tarihi itibariyle ilçelerde toplanan çöpleri Kızıldamlar köyündeki tesise taşımaya başladı. Osmaneli ilçemizin çöpleri yıllardan beri TOKİ konutlarının bulunduğu alandaki çöp toplama merkezine taşınıyordu. Buraya dökülen çöpler, haliyle çevreye ve özellikle TOKİ konutlarında oturan hemşehrilerimize yaz aylarında büyük rahatsızlık veriyordu. Bugünden itibaren bu alan çöp dökülmeyecek. Bahar ayları ile birlikte, TOKİ alanındaki çöp toplama merkezimizin üzerini toprak ile örterek, burasını ağaçlandıracağız ve güzel bir yeşil alan haline getireceğiz. Bugüne kadar çöpler dolayısıyla pis kokulara maruz kalan hemşehrilerimiz, önümüzdeki bahar aylarından itibaren çok güzel bir yeşil alana kavuşmuş olacaklar. Böylece Osmaneli ilçemiz de büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olacaktır” dedi. 

Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.