OSMANELİLİ HEMŞERİLERİMİ SÖĞÜT’e DAVET EDİYORUM

OSMANELİLİ HEMŞERİLERİMİ SÖĞÜT’e DAVET EDİYORUM

AK PARTİ SÖĞÜT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BÜYÜKGÜNERBÜTÜN OSMANELİLİ HEMŞERİLERİMİ SÖĞÜT’e DAVET EDİYORUMSöğüt ilçemizde Avukatlık yapan...

A+A-

AK PARTİ SÖĞÜT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BÜYÜKGÜNER

BÜTÜN OSMANELİLİ HEMŞERİLERİMİ SÖĞÜT’e DAVET EDİYORUM

Söğüt ilçemizde Avukatlık yapan aynı zamanda Ak Parti Söğüt Belediye meclis üyesi olan Mustafa Büyükgüner gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Belediye Meclis Üyesi Büyükgüner’e hoş geldin diyen yazı İşleri Müdürümüz Erdem; Söğüt’ten kalkıp gazetemize hayırlı olsuna gelmeniz bizleri ayrıca memnun etmiştir. Günümüzde azalmaya yüz tutan dostlukların ve ahde vefanın bir örneğini sergilediğiniz için sizlere şahsım ve gazetem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

img_1630.jpg

Ziyarette Söğüt Ertuğrulgazi ihtifaline bütün Osmanelili hemşerilerimizi davet eden Büyükgüner; Bu yıl 735. Si kutlanacak olan Ertuğrulgazi’yi anma ve Söğüt Şenliklerine bu yıl herzamankinden daha çok önem göstermemiz gerekmektedir. Söğüt Türk’lüğün yeniden ruh kazandığı, can bulduğu, Türk tarihinin önemli merkezlerinden biridir. 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunan hain FETÖ/PDY terör örgütüne karşı dimdik ayakta duran, korkmadan tankların önüne yatan, silahların namlularına göğüslerini siper eden kahraman milletimizin, birlik ve beraberliğinin eniyi şekilde dosta ve düşmana gösterileceği yer Söğüt’tür. 735 yıldır süre gelen etkinliklere bu yıl daha farklı bir anlam katmamız gerekmektedir. Türk milletinin yıkılmayacağını, yok olmayacağını, hainler karşısında diz çökmeyeceğini 15 Temmuz akşamı bütün dünyaya nasıl ilan ettiysek, aynı ruhla, aynı heyecanla Söğüt’e gelerek bu ruhu yeniden tazelememiz gerekmektedir. Ben Osmaneli Haber gazetesi aracılığıyla bütün Osmanelili hemşerilerimi Söğüt’e davet ediyorum” dedi.

Bu yıl Ertuğrulgaziyi anma ve Söğüt Şenliklerinin resmi törenlerinin 9 ve 10 Eylül’de yapılacağını, kurban bayramı nedeniyle resmi törenlerin 10 Ağustos Cumartesi gününe alındığını belirten Belediye Meclis Üyesi Mustafa Büyükgüner;  “Bu seneki etkinliğe Hükümet adına Başbakan Yardımcısı Y.Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı kesinleşirken, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da katılması ihtimal dahilindedir. Kurban bayramı arefesi olmasına rağmen ben Söğüt’e bu yıl daha çok kişinin katılacağanı tahmin ediyorum” dedi.

 

Bu haber toplam 2460 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.