CAMİMİZE YAKIŞAN MİNAREYİ YAPACAĞIZ

CAMİMİZE YAKIŞAN MİNAREYİ YAPACAĞIZ

OSMANELİ MÜFTÜSÜ AYDIN BOSTANCI;CAMİMİZE YAKIŞAN MİNAREYİ YAPACAĞIZGazetemizin 5 Eylül 2016 tarih ve 21 sayılı nüshasında çıkan “Camiye Minare...

A+A-

OSMANELİ MÜFTÜSÜ AYDIN BOSTANCI;CAMİMİZE YAKIŞAN MİNAREYİ YAPACAĞIZ

Gazetemizin 5 Eylül 2016 tarih ve 21 sayılı nüshasında çıkan “Camiye Minare Yakışır” başlıklı haber ile ilgili olarak Osmaneli Müftülüğünden açıklama geldi.

Osmaneli ilçe müftüsü Aydın Bostancı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; TOKİ konutlarının bulunduğu alandaki cami’yi TOKİ değil, bizler yaptık. Toki yapmış olduğu konut bölgelerinde belirli sayının altında konut yaptığı takdirde, sosyal tesis ve cami yapma mecburiyeti yoktur. Osmaneli ilçemizde de belirlenen bu sayının altında kalındığı için, Toki bölgesindeki camiyi Müftülük, Osmaneli Belediyesi, Toki Camii yaptırma ve yaşatma derneği ve vatandaşlar el ele vererek bizler yaptık. Caminin yapılmasından dolayı hala borçlarımız vardır. Bu borçları ödemeye çalışıyoruz. Caminin borçları bittiğinde, minaresini de inşaa edeceğiz. İnşallah en kısa sürede borçlarımızı bitirip, camimize yakışan minareyi de yanına yapacağız. Ayrıca camimizin ihtiyacı olan şadırvanı da minaremiz ile birlikte inşaa edeceğiz.  dedi.  

toki-(5)-001.jpg

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.