OSMANELİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU

OSMANELİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli ilçesinde coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü Saat...

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli ilçesinde coşkuyla kutlandı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü Saat 09.15’de İlçe Milli Eğitim Müdürünün Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Bilecik Milletvekillerinin mesajları okundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, Osmaneli Atatürk Ortaokulu bahçesinde Saat 10.00’da başlayan tören ile devam etti. Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özügün, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Akçay, Daire Müdürleri, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve vatandaşların yoğun bir şekilde katılımıyla devam etti.

c4ae3f92-2b3c-4c85-bf86-e390a4d95c16.jpg

Atatürk Ortaokulu bahçesini dolduran vatandaşların bayram coşkusu gözlerden kaçmadı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerin şiir okumaları, ront ve folklor gösterileri, öğrenciler arasında yapılan değişik yarışmalar ile sürdü. Yıl boyunca çeşitli tarışmalarda derece elde eden öğrencilere kupa ve madalyaları takdim edildi. 

osmaneli-de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-a.jpg

Bu haber toplam 2309 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum