OSMANELİLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

OSMANELİLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Osmaneli Sakarya Kenarında bir işletmede yapılan toplantıya,...

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. 
Osmaneli Sakarya Kenarında bir işletmede yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Alper Karadağ, Ak Parti Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Kayadelen, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz, teşkilat başkan ve üyeleri katıldılar. 

4f11b50b-dd9d-4ba5-9b2b-9d84f74a51c2.jpg
Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz açılış konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilmiş olan muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti ve hayırlı hizmetler nasip etmek nasip olsun dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz’da yaptığı konuşmada; “31 Mart Yerel seçimleri geride kaldı. Milletimiz bizlere birşeyler yapsnlar diye görev verdi. Milletimizden almış olduğumuz bu görevi, hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde yerine getireceğiz. Osmaneli ilçemizin ve köylerinin sorunlarını herp birlikte çözeceğiz. Köylerinizin her türlü sorununu, Osmaneli ilçe teşkilatımız ve İl Genel Meclisi üyemiz vasıtası ile İl Genel Meclisimize iletebilirsiniz. 5 yıllık hizmet süremiz boyunca her türlü sorununuzla ilgilenmek ve hizmet etmek bizlerin görevidir. Yeter ki birlik beraberlik içerisinde görevlerimizi layıkıyla yapalım” dedi. Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’da toplantıda yaptığı konuşmada; “31 Mart seçimleri geride kaldı. 31 Mart seçimlerinde beldiye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclisi üyelerimizi ve muhtarlarımızı seçmiş olduk. Seçilen tüm arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Herşeyi zamanında yapmak lazım, yarışma zamanında yarışmalı, çalışma zamanında da çalışmalıyız. Seçimler bittiğine göre şimdi çalışma zamanıdır. Milletimizin vermiş olduğu kararların dışında bir karar tanımıyoruz. Milletimiz bizim taleplerimizin dışında bir karar vermiş olsa da buna da saygı duyuyoruz. Osmaneli ilçemiz Bilecik ilinin çok özel bir noktasında. Hem şehircilik bakımından, hem de köylerimiz bakımından içerisinde cevher yatan bir coğrafyaya sahip. Bu toprakların gelecekte ilimizin bir parlayan yıldızı olması noktasında, ülkemizde ismini daha fazla hissettirmesi ve tanınırlığını daha da arttırması bakımından sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerin üzerine daha çok hizmetler koyarak, köylerimizin daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için, torunlarımızın, çocuklarımızın köylerine geldiklerinde daha hoş vakit geçirebilecekleri bir yer olması için çaba sarf edeceğiz.

cb2f36b6-fafd-4186-b921-0c6043f907cf.jpg

Osmaneli ilçemizde Sanayinin, Tarımın ve Turizmin daha da gelişmesi için siz değerli muhtarlarımızla, il genel meclisi üyelerimizle birlikte çalışacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımzla, Bakanlarımızla, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve siz değerleri Muhtarlarımızla milltimizin dertlerine, sorunlarına çözüm bulmak bizlerin birinci görevidir. İnşallah bu görevi de 2023-2024 yılına kadar hep birlikte en iyi şekilde yerine getiririz” dedi.
Konuşmaların ardından muhtarlar, köylerinin sorunları ile ilgili söz alarak Milletvekiline ve İl Genel Meclisi Başkanına ilettiler. 

 

Bu haber toplam 1529 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.