OSMANELİ'DE 2 TIR ÇARPIŞTI

OSMANELİ'DE 2 TIR ÇARPIŞTI

Osmaneli yakınlarında aynı istikamette seyreden iki tırın çarpışması sonucu bir aracın kupası tamamen yandı. Kazada tır şoförleri yara almazken,...

A+A-

Osmaneli yakınlarında aynı istikamette seyreden iki tırın çarpışması sonucu bir aracın kupası tamamen yandı. Kazada tır şoförleri yara almazken, yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Kaza saat 15.30 sıralarında Osmaneli İçmeler mevkinde meydana geldi.

osmanelide-2-tir-carpisti001.jpg

Edinilen bilgiye göre Bilecik'ten Sakarya istikametine gitmekte olan Vehbi Sehere (48) sevk ve idaresindeki 42 CEN 67 plakalı tır, yine aynı istikamete gitmekte olan Mehmet Sesigüzel'in (35) kullandığı 63 M 3591 plakalı tıra henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Vehbi Seher yönetimindeki tır yol kenarındaki su kanalına çarparak durabildi.

osmanelide-2-tir-carpisti002.jpg

Kaza sonrası melas yüklü tırın kupa kısmı tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, araçta bulunan elektrik trafoları yola savruldu. Yolun kenarında yanan tır, Osmaneli Belediyesine ait itfaiye ekipleri 3 araçla müdahalesi sonucu sürede söndürdüler. Kısa bir süre kapalı kalan yol, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik Şubesi ekipleri tarafından kontrollü olarak tekrar trafiğe açtı. Her iki tır sürücüsünün de yara almadan kurtulduğu kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

osmanelide-2-tir-carpisti003.jpgosmanelide-2-tir-carpisti004.jpg

osmanelide-2-tir-carpisti006.jpg

osmanelide-2-tir-carpisti005-001.jpg

Bu haber toplam 5511 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.