AK PARTİ TEŞKİLATI VE BELEDİYE BAŞKANI KÖYLERDE

AK PARTİ TEŞKİLATI VE BELEDİYE BAŞKANI KÖYLERDE

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi değişikliği için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum ile ilgili olarak Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı...

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi değişikliği için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Referandum ile ilgili olarak Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı ve Belediye Başkanı köy ziyaretlerinde bulunuyorlar. 

ak-parti-teskilati-ve-belediye-baskani-koylerde-(3).jpg
Referandum çalışmaları için akşam saatlerinde köyleri ziyaret eden Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Gençlik kolları başkanı Yasin Akçay ve diğer ilçe yöneticileri 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda niçin “Evet” denilmesi gerektiğini vatandaşlara anlatıyorlar. Bugüne kadar Boyunkaya, Adliye, Çerkeşli, Bereket ve Gaziler köylerini ziyaret eden Ak Parti ilçe başkan ve yöneticileri ile Belediye başkanı Münür Şahin, köylerdeki vatandaşların her şeyi iyi bildiklerini söylediler. Köylere yaşayan vatandaşların ülke gündemini yakından takip ettiklerini söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Gaziler köyünde yaptığı konuşmada, “Köylülerimiz gerçekleri biliyor. Referandumda "terör örgütlerine ve ona destek veren dış güçlere" cevabını kuvvetli bir "evet" ile vermeye hazırdır. Bereket ve gaziler;"şehitlerin kanını yerde bırakmamak için" 16.Nisan.2017 günü "evet" demeye hazırdır.

ak-parti-teskilati-ve-belediye-baskani-koylerde-(4).jpg
Köylülerimiz, referandumda hayır diyecek olan şehitlerimizin katili Pkk, dhkpc, daeş, fetö terör örgütlerine dersini 16.Nisan’da "evet" diyerek verecektir. Kendini seçmenin üzerinde gören, milletin seçtiklerini yargı darbesiyle 2008 de, orduyu kullanarak 15.Temmuzda darbe ile indirmek isteyenlere cevabını güçlü bir "evet" ile verecektir. 16.Nisan.2017 referandumunda millet ne derse o olacak. Millet "tüm Türk dünyasının, tüm İslam âleminin, tüm ezilen halkların" umudu büyük Türkiye için "evet" diyerek terör örgütlerine ve onların destekçileri dış güçlere dersini verecektir” dedi. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca’da yaptığı konuşmada, “Bu milletin zararına tek bir şeyi iktidar olarak istemedik. Bu ecdadımıza anlayışımıza dinimize varlığımıza ihanet olurdu. Geçmişte nerde ise bütün liderlerin ortak görüşü olan değişikliğe şimdi direnmenin hiç bir mantığı yoktur. Seçilmiş ve Milletin iradesinden daha güçlü bütün oluşumların son bulması birliğimizin ve bütünlüğümüzün bekası için elzemdir. Ben Türk Milletinin basiretine ve sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum. Türk Milleti 16 Nisan’da Büyük Ülke Türkiye’nin önünü açacaktır. Türkiye 2023 yılına bölgesinde ve Dünyada Lider Ülke olarak girecektir” dedi. 

ak-parti-teskilati-ve-belediye-baskani-koylerde-(6).jpgak-parti-teskilati-ve-belediye-baskani-koylerde-(5).jpg

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.