ÖĞRENCİ TİYATROYA GİTMESİN TİYATRO ÖĞRENCİYE GELSİN

ÖĞRENCİ TİYATROYA GİTMESİN TİYATRO ÖĞRENCİYE GELSİN

Bilecik Belediyesince 12.cisi düzenlenen olan Uluslar arası Tiyatro Festivali 17 Kasım 2017 Cuma günü başladı. “İstanbul’dan İnsan Manzaraları” adlı...

A+A-

Bilecik Belediyesince 12.cisi düzenlenen olan Uluslar arası Tiyatro Festivali 17 Kasım 2017 Cuma günü başladı. “İstanbul’dan İnsan Manzaraları” adlı oyun ile başlayacak olan festivale Bilecik ve ilçelerinde yaşayan vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bilecik merkezinde yapılan Tiyatro Festivaline, ilçelerden de zaman zaman vatandaşlar ve öğrenciler gidiyorlar. Bu gidişlerin, özellikle öğrencilerin Bilecik’e götürülmesi esnasında yaşanan ve yaşanabilecek zorlukları bertaraf etme açısından, salonları müsait olan ilçe belediyeleri, Bilecik Festivaline gelen tiyatro guruplarını kendi ilçelerine getirerek, özellikle öğrencilere izletemezler mi? Osmaneli Belediyesinin salonları Tiyatro gösterisi için müsait durumda. Osmaneli’de öğrenin gören 3 Bin öğrencinin en azından yarısı tiyatro izlemek için Bilecik’e gitmek isteyecektir. Öğrencilerin toplu bir şekilde götürülmeleri çeşitli sıkıntılara sebebiyet verebilir. Yine ailelerin çocuklarını Bilecik’e götürüp getirmeleri de onlar için ayrı sorun teşkil edebilir. Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Belediyesi işbirliğinde, Bilecik’e gelen tiyatro gurupları bir gün sonra Osmaneli’de öğrencilere gösteri yapamazlar mı? Bu konuda her iki belediyenin ortaklaşa yapacakları çalışma, hem öğrenciler, hem de aileleri açısından büyük bir sorunu ortadan kaldıracaktır. 


Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.