ÖNERİ VATANDAŞTAN

ÖNERİ VATANDAŞTAN

Yapımı devam eden Osmaneli Şehir içi bölünmüş yol inşaatı ile ilgili olarak vatandaşlarımız gazetemize gelerek ve Whatshapp ihbar hattımıza mesaj...

A+A-

Yapımı devam eden Osmaneli Şehir içi bölünmüş yol inşaatı ile ilgili olarak vatandaşlarımız gazetemize gelerek ve Whatshapp ihbar hattımıza mesaj çekerek bazı konulardaki şikâyet ve önerilerini dile getirdiler. 

ÖNERİ VATANDAŞTAN

Yıl sonunda bitmesi planlanan şehir içi bölünmüş yolun yapı esnasında zaman zaman yaralanmalı trafik kazaları meydana geldi. Vatandaşlar bu kazaların olmaması için gerekli tedbirlerin alınması konusunda yetkililerin daha hassas davranmalarını isteyerek, “Öncelikle Yüksek okula ve ÇPL’ ye giden öğrenciler yeni asfaltı atılan yolda sıkıntılı durumlar yaşamaktadırlar. Yaya yürüyüş yolu olmadığından okula gidip gelen öğrenciler kalabalık guruplar halinde yolun ortasından yürümek zorunda kalıyorlar. Allah korusun burada feci bir kaza meydana gelmeden tedbirlerin alınması gerekiyor. Yayaların yürüyebilmeleri için ya bir şerit çekilsin, ya da uyarıcı levhalar konulsun” dediler. Şehir içi bölünmüş yolun Lojmanlar mevkiinden Mezarlık karşısına kadar olan kısımda orta refüj bulunmaktadır. Orta refüjde geçmişte dikilen ağaçlar, yolun her iki kısmında da görüşe engel olmaktadır. Bu konuda da gazetemize öneride bulunan vatandaşlar, “Hazır yol yapılırken, geçmişte dikilen bu ağaçlar sökülerek yerlerine daha küçük otsu süs bitkileri dikilemez mi? Çünkü bu ağaçlar gelecekte daha da büyüyecek ve yayalar için büyük bir tehlike arz edecek. Bu konuda da vatandaşlar olarak yetkililerimizden ricamız olacak. Orta refüjden sökülecek olan ağaçlar ziyan edilmeden, Sakarya Nehri kenarındaki parklara ve yeşil alanlara da dikilebilir. Hem ağaçlar ziyan olmaz hem de orta refüj daha kullanışlı ve güzel bir hale gelir” dediler. Şehir içi bölünmüş yolun yapılması ile ilgili olarak da konuşan vatandaşlar, “Bu yolun yapılmasını sağlayan Yetkililere teşekkür ediyoruz. Osmaneli’nin merkezi çok daha güzel bir hale gelecektir. Osmaneli ilçemize yakışacak bir yol ve kaldırımın yapılmasında emeği geçen herkesten Allah Razı olsun” dediler. 

ÖNERİ VATANDAŞTAN

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.