EMEK DE BİZİM BAŞARI DA

EMEK DE BİZİM BAŞARI DA

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "Emek de Bizim Başarı da" Projesi kapsamında 9. ve 10.sınıflar için yapılan Ortak Sınav deneme sınavları...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "Emek de Bizim Başarı da" Projesi kapsamında 9. ve 10.sınıflar için yapılan Ortak Sınav deneme sınavları başladı.

Proje kapsamında İlçede Ortaokul 9. ve 10. sınıf öğrencilerine, belirli aralıklar ile Ortak Sınav Deneme Sınavları yapılacak.

EMEK DE BİZİM BAŞARI DA

Sorular İlçe okullarındaki branş öğretmenleri tarafından EBA ağırlıklı olarak hazırlanmakta, Teknik Ekip tarafından kitapçık haline getirilmektedir. Osmaneli’de öğrenim gören öğrencilere ücretsiz olarak Proje kapsamında uygulanmaktadır. Ayrıca önümüzdeki yıllarda kullanılmak üzere soru havuzu oluşturulmaktadır.

EMEK DE BİZİM BAŞARI DA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, "  Aileye herhangi bir maddi külfet getirmeden öğrenciler ortak sınavına hazırlanmaları sağlamasının mutluluğunu yaşamaktayız. Amacımız öğrencilerimizin iyi liseleri kazanıp, eğitim hayatları için iyi bir okulda eğitim görmenin yollarını açmak" diye ifade etti

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.