METİN YAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

METİN YAŞAR GÜVEN TAZELEDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik 36. Olağan İl Kongresi 30 Aralık 2017 Cumartesi günü yapıldı. TBMM Başkan Vekili Bilecik Milletvekili Yaşar...

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik 36. Olağan İl Kongresi 30 Aralık 2017 Cumartesi günü yapıldı. TBMM Başkan Vekili Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de katıldığı Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Metin Yaşar, yeniden başkan seçildi. 
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Belediye Başkanı Kazım Kurt’ta katıldı. 

chp-il-kongresi-gerceklesti2.jpg

CHP’nin il kongresini diğer siyasi partilerden ve STK temsilcilerinden çok sayıda isimde takip ederken, partililere ve davetlilere Türk bayrağı dağıtıldı. 
Divan başkanlığını Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün yaptığı kongrede mevcut yönetimin denetim ve faaliyet raporlarının ibrasının ardından konuşmalar gerçekleştirildi. 

İl Başkanı Metin Yaşar’ın açılış konuşmasından sonra Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel düşüncelerini paylaştı. 

Bu haber toplam 2030 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.