YAŞAR TÜZÜN’DEN OSMANELİ ZİYARETİ

YAŞAR TÜZÜN’DEN OSMANELİ ZİYARETİ

TBMM Başkanvekili ve  Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmaneli CHP teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanlığına seçilen Faik Üstün'ü tebrik...

A+A-

TBMM Başkanvekili ve  Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmaneli CHP teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanlığına seçilen Faik Üstün'ü tebrik eden Yaşar Tüzün, "Meclisteki yeni görevim sebebiyle ilçe kongresine katılamasam da bugün burada ilçe başkanımızı tekrardan tebrik ediyorum hem bu ziyaretin iade-i ziyaret olarak görüyorum." dedi. 

yasar-tuzun’den-osmaneli-ziyareti-2.jpg
 Yine yeni seçilen Osmaneli CHP kadın kollarına görevlerinde başarılar dileyen Yaşar Tüzün ziyarette TBMM başkanvekilliğine seçiliş süreci ve sonrası hakkında konuşma gerçekleştirdi. Tüzün "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisinin kurumsal olarak temsil edildiği en üst makam meclis başkanvekilliği. Böyle bir makama iki milletvekili seçilen bir ilden seçilmenin onuru ayrı bir önemdir. Ben hepinize, CHP'de görev alan tüm arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."dedi.

yasar-tuzun’den-osmaneli-ziyareti.jpg
Osmaneli CHP İlçe Başkanı Faik Üstün ise Tüzün'ün TBMM Başkanvekilliğini kutlayarak siyasi hayatında daha yüksek yerlerde görmek istediklerini söyledi. 

Bu haber toplam 1661 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.