MEHMETÇİĞE MORAL YEMEĞİ

MEHMETÇİĞE MORAL YEMEĞİ

Osmaneli Belediyesi organizasyonunda kaymakamlık, belediye, siyasi partiler, stk'lar, spor kulüpleri, kamu ve özel sektör temsilcileri tüm Osmaneli halkı Afrin'de...

A+A-

Osmaneli Belediyesi organizasyonunda kaymakamlık, belediye, siyasi partiler, stk'lar, spor kulüpleri, kamu ve özel sektör temsilcileri tüm Osmaneli halkı Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyetin ve devletinin yanında olduğunu  göstermek için Osmaneli'de vatani görevini yapan askerler ile  yemekte bir araya geldiler. 

mehmetcige-moral-yemegi-(7).jpg

Osmaneli Belediyesi Prof.Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde düzenlenen yemekte İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş ve müftülük personeli ile  Afrin'de terör örgütleri ile mücadele eden askerler başta olmak üzere tüm şehitler ve gaziler için dualar okundu.

mehmetcige-moral-yemegi-(9).jpg
Düzenlenen  yemeğe   Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı,  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Muammer Erğaş, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri,  sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve askerler katıldı.
Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin "Bu akşam çok güzel bir birliktelik oldu. Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonu'nda  bizler için mücadele eden, kahramanca savaşan Mehmetçiklerimizi, emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu, devletimizin yanında olduğumuzu gösterdiğimiz güzel birlik ve beraberlik oldu. 

mehmetcige-moral-yemegi-(10).jpg
Osmaneli bu birlik ve beraberliği her ortamda gösteriyor. Siyasi parti mensuplarına, stk'lara, kamu ve özel sektör temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Bu akşam aramızda bizi kırmayıp burada olan İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Muammer Erğaş'a ve siz değerli misafirlere teşekkür ederim. Bir kez daha Türk Silahlı Kuvvvetlerimize Allah güç kuvvet versin, gazilerimize acil şifalar ,şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.
Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ise yaptığı konuşmada "Bugün Zeytin Dalı Harekatı'nın 34. günü   1500 üzerinde terörist öldürüldü kontrol ettiğimiz yerleşim yerleri 100'e yaklaştı. Hızlı bir şekilde operasyon devam ediyor. Türk silahlı Kuvvetleri çok uzun soluklu bir mücadele içinde. Fırat Kalkanı Harekatı ardından Zeytin Dalı Operasyonu ile Türkiye'nin sınarlı etrafında örülmeye çalışılan terör koridoru ile mücadele ediyoruz. Allah'ın izni ile en kısa sürede ve iyi bir sonuçla askerlerimiz gittikleri yerden sağ salim dönecekler. Allah onlara güç, kuvvet versin, bizden bekledikleri tek şey bir dua. Buradaki bulunan herkese sorsak "Afrin'e gider misiniz" diye? Ben sanmıyorum ki bir kişi dahi çıkıp "Hayır" desin. " ifadelerini kullandı.

mehmetcige-moral-yemegi-(1).jpg

mehmetcige-moral-yemegi-(2).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(3).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(4).jpg

mehmetcige-moral-yemegi-(5).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(6).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(8).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(11).jpg

mehmetcige-moral-yemegi-(12).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(13).jpgmehmetcige-moral-yemegi-(14).jpg

Bu haber toplam 2344 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum