HABERİMİZE ANINDA MÜDAHALE ETTİ

HABERİMİZE ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Bilecik Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Bolat; HABERİMİZE ANINDA MÜDAHALE ETTİ

A+A-

Gazetemizde 22 Şubat 2018 Perşembe günü yayınladığımız “OSMANELİ KIZILÖZ KÖYÜ YOLUNDA NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ATIKLAR” başlıklı haberimize Bilecik Çevre ve Şehircilik il müdürü Ömer Bolat’tan anında müdahale etti.

bilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(2).jpg

Haberin Gazetemizin internet sayfasında yayınlanmasından bir saat sonra akşam saat 19.00 sıralarında atıkların döküldüğü alana, ilgili memurları göndererek incelemeleri yaptıran İl Müdürü Ömer Bolat,  Perşembe günü de bizzat kendisi atıkların döküldüğü alana gelerek incelemelerde bulundu.

bilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(3).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile birlikte alana gelen Bilecik Çevre ve Şehircilik il müdürü Bolat, “Çevre konusu her ne kadar kanunlarla dizayn edilse de, bizler çevre konusunda çalışmalarımızı azami titizlikle yürütsek de, bu iş Ahlaki bir sorundur. Bazı kendini bilmezler çevreyi kirletmekten, böyle sanayi artıklarını gelişigüzel yerlere dökmekten çekinmiyorlar.

bilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(6).jpg

Çevre konusunda müdürlük olarak her ihbarı anında değerlendiriyoruz ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu atıklarda bir sanayi kuruluşu tarafından getirilerek buraya atılmış. Atıklardan numuneleri alarak laboratuara gönderdik. Gelecek analiz raporları doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız ve bunları dökenleri yakalamak ve cezalandırmak için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Bu konuda vatandaşların da duyarlı olmalarını, bu olay veya herhangi bir başka olayla ilgili gördüklerini İl Müdürlüğümüze ihbar edebilirler. Hepimizin temiz bir çevrede yaşamak en doğal hakkıdır. Siz Osmaneli Haber Gazetesine de bu olayı ortaya çıkardığınız için teşekkür ediyorum”  dedi.

bilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(4).jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de yaptığı açıklamada, “Bizler Osmaneli ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz, fakat bazı sorumsuzlar bu gibi nahoş hadiseleri meydana getirebiliyorlar. İnsanların çevre konusunda daha duyarlı olmalarını arzu ediyoruz. Osmaneli Haber Gazetesine de bu duyarlı habercilik anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

bilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(5).jpgbilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(7).jpgbilecik-cevre-ve-sehircilik-il-muduru-bolat-(1).jpg

Bu haber toplam 2213 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum