OSMANELİ’YE YAKIŞAN BİR MEKÂN

OSMANELİ’YE YAKIŞAN BİR MEKÂN

Osmaneli ilçesinin en güzel mekânlarından Sakarya nehri kenarındaki alanda Melegına Dondurma olarak faaliyete başlayan Bahadır, Faruk ve Mustafa Karakulak’a...

A+A-

Osmaneli ilçesinin en güzel mekânlarından Sakarya nehri kenarındaki alanda Melegına Dondurma olarak faaliyete başlayan Bahadır, Faruk ve Mustafa Karakulak’a ait işyeri, yeni yıl ile birlikte konsept değişikliğine giderek, Osmaneli ilçesine çok güzel bir mekan kazandırdılar.

osmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(8).jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla MELEGINA DONDURMA kafe Bistro”nun açılışı Osmaneli İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş’ın yaptırmış olduğu dua ve ardından yapılan konuşmalardan sonra yapıldı. 

osmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(1).jpg

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada, “Osmaneli ilçemiz her geçen gün gelişmekte ve kendini aşmaktadır. Gelişen ve büyüyen Osmaneli ilçemize de Karakulak kardeşlerimizin bugün açılışını yaptığımız mekânlar gibi mekânlar yakışacaktır. Osmaneli’de başlatmış olduğumuz Turizm hamlemiz ile gelecek birkaç yıl içerisinde bugün açılışını yapmış olduğumuz mekânlar bile az gelecektir.  Esnaf arkadaşlarımızın da Osmaneli’nin gelişimi ile paralel bir gelişime gitmeleri, kendilerini yenilemeleri, gelecek misafirlere hitap edecek mekânları açmaları, hem kendi açılarından hem de Osmaneli’miz açısından hayırlı olacaktır. Bugün açılışını yapmış olduğumuz bu güzel mekânın hem sahiplerine, hem de Osmaneli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol müşteri ve hayırlı kazançlar nasip etsin dedi.

osmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(2).jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’da yaptığı konuşmada, “Osmaneli’ye yakışan bir mekân olmuş. Böyle mekânların çoğalması dileklerimizle, mekân sahiplerine ve Osmaneli’ye bu işyeri hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi. Melegına Dondurma’nın sahiplerinden Bahadır Karakulak’da işyeri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Osmaneli ilçemiz Herşeyin en iyisine layıktır. Yıllardır bu ilçemizde para kazanmaktayız. Kazandıklarımızla ilçemize bu güzel işyerini kazandırmayı amaçladık ve bunda da muvaffak olduk. Biz Osmaneli’nin geleceğini çok iyi gördüğümüzden dolayı bu yatırımı ilçemize kazandırdık. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi. 

osmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(3).jpg

osmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(4).jpgosmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(5).jpgosmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(6).jpgosmaneli’ye-yakisan-bir-mekÂn-(7).jpg

Bu haber toplam 6221 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.