LEZZET YOLCULUĞU OSMANELİ’DE

LEZZET YOLCULUĞU OSMANELİ’DE

Show Tv’nin izlenme rekorları kıran programı “Turgay Başyayla’yla Lezzet Yolculuğu” Programı Osmaneli’de çekildi. Osmaneli ilçesinin Tarihi konakları,...

A+A-

Show Tv’nin izlenme rekorları kıran programı “Turgay Başyayla’yla Lezzet Yolculuğu” Programı Osmaneli’de çekildi. Osmaneli ilçesinin Tarihi konakları, evleri, doğal güzellikleri ve yöresel lezzetleri, Turgay Başyayla’yla Lezzet yolculuğu programında ekranlara taşınacak.

lezzet-yolculugu-osmaneli’de-3.jpg

Yöresel yemeklerin çekimleri Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağında yapıldı. Programda Osmaneli’nin yöresel tatlarından Kıymalı Tarhana Çorbası, Kuyruk Kebabı, Borani, Ayva Tatlısı, Ayva Pestili ile diğer yöresel tatlar Show TV.’de yayınlanacak olan programda ülke çapında tanıtılacak.

lezzet-yolculugu-osmaneli’de.jpg

Program ile ilgili olarak konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “İlçemizin yıllardır en büyük eksikliği tanıtılamaması olmuştur. Tarihi, Kültürü, Doğal güzellikleri ve Doğal ürünleri ile bölgemizin en zengin ilçelerinden biri olan Osmaneli ilçemizi tanıtmak için, her türlü organizasyona destek veriyoruz.

lezzet-yolculugu-osmaneli’de-4.jpg

Bugün de Osmaneli ilçemizde Televizyon ekranlarının sevilen programcılarından Turgay Başyayla kardeşimizi ağırladık. Osmaneli’nin Tarihi güzelliklerinin yanı sıra kendine has lezzetlerinin çekimleri yapıldı. Bu program Osmaneli ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacaktır. Programı gerçekleştiren Turgay Başyayla ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

lezzet-yolculugu-osmaneli’de-2.jpg

Bu haber toplam 22351 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.