KİM YENERSE YENSİN, DOSTLUK KAZANSIN

KİM YENERSE YENSİN, DOSTLUK KAZANSIN

BAŞKANLARIN TEMENNİSİ "KİM YENERSE YENSİN, DOSTLUK KAZANSIN"

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginde 11 Mart 2018 Pazar günü oynanacak olan Bilecikspor-1308 Osmaneli Belediyespor maçı ile ilgili olarak Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve 1308 Osmaneli Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Kaba’nın maç ile ilgili olarak görüşlerini aldık. 

kim-yenerse-yensin,-dostluk-kazansin-001.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ülkemizin içinde bulunduğu hassas duruma değinerek, “Sahada futbol oynayan genç kardeşlerimizin yaşındaki evlatlarımız, sınır ötesinde teröristlerle mücadele edip Şehit oluyorlar, Gazi oluyorlar. Onlar canlarını hiçe sayarak Vatan ve Millet için mücadele ederken, bizler burada spor uğruna, şampiyonluk uğruna birbirimizle kavga etmemeliyiz, sporu ruhuna yakışır bir şekilde yaşamalıyız” dedi. 
1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba; “Centilmence Bir Maç Olsun”
1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba’da hafta sonu oynanacak maç ile ilgili olarak, “Gerek taraftarlarımızla, gerekse sporcu arkadaşlarımızla hafta içinde toplantılar yaptık. Bilecikspor ve diğer bütün takımlar bizim kardeşlerimiz, kardeş kulüplerimiz. Bizler sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız, yeter ki bir sakatlık olmasın, tribünlerde bir taşkınlık olmasın, hep birlikte güzel bir maç seyredelim. Sporun doğasında yenmekte var, yenilmekte. Önemli olan maç sonunda sahadan el ele, kol kola ayrılmaktır” dedi. 
Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek;
“Kavga ve Gürültüden Uzak Bir Maç Olsun”

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek’i de telefonla arayarak Bilecikspor-1308 Osmaneli Belediyespor maçı ile ilgili görüşlerini sorduk. Başkan Dilek gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde, spor ahlakı çerçevesinde, hiç kimsenin burnu kanamadan bir maç olmasını diliyorum. Futbol odaklı olarak, kavga ve gürültüden uzak bir müsabaka olsun. Osmanelililerde bizim kardeşlerimiz, diğer kulüplerimizde. Hepimizin Bilecik’in evlatlarıyız. Temennimiz kim yenerse yensin, Dostluk Kazansın” dedi. 


Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.