HAFTANIN MAÇI

HAFTANIN MAÇI

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 22. Haftası, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin...

A+A-

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 22. Haftası, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlar ile tamamlanacak. 
Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 21. Haftasını 20 Galibiyet sadece 1 mağlubiyetle, yediği 19 gole karşılık attığı 83 golle ve 60 Puanla Lider olarak kapatan, 1308 Osmaneli Belediyespor, şampiyonluktaki en büyük rakibi ve kendisini 8 puan geriden takip eden Bilecikspor’a konuk olacak. 

Bilecikspor 1308 Osmaneli Belediyespor maçı 11 Mart 2018 Pazar günü saat 15.00’da Bilecik Edebali stadında oynanacak. Geçtiğimiz hafta Pazaryeri deplasmanında Pazaryerispor’a 2-1 mağlup olan ve bir futbolcusunun kırmızı kart gördüğü Bilecikspor, Şampiyonluk ümidini devam ettirebilmek için bu haftaki maçtan muhakkak galip gelmesi gerekiyor. 1308 Osmaneli Belediyespor ise, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaptırdığı rakibine bu sezon şampiyonluğu kaptırmamak için bu hafta sonu oynanacak maçtan en azından bir beraberlik çıkartması kendisine yetecektir. Matematiksel olarak olamasa da, Pazar günü oynanacak müsabakanın sonucu, 2017-2018 sezonunun şampiyonunu büyük ölçüde belli etmiş olacaktır. Hafta sonu Bilecik Edebali Stadında kalabalık taraftar guruplarının da izlemesi beklenen maçtan, olaylardan çok, futbolun konuşulması gerektiği bir maç olmasını diliyoruz. 
Osmaneli Gençlerbirliği ise, 10 Mart Cumartesi (Bugün) Saat 15.30’da Bozüyük deplasmanında Yeşilyurtspor’a konuk olacak. 

Bilecik 1. Amatör Küme 22 Hafta Maç Programı

22-001.jpg

Bu haber toplam 1830 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.