İZNİK VE OSMANELİ BELEDİYELERİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

İZNİK VE OSMANELİ BELEDİYELERİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

İznik Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Av. Zeliha Peşte, Yazı İşl. Md. Mehmet Pösteki ve Mali İşl. Md. Hüseyin Asa Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i Ziyaret etti

A+A-

İznik Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Av. Zeliha Peşte, Yazı İşl. Md. Mehmet Pösteki ve Mali İşl. Md. Hüseyin Asa Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i Ziyaret etti .Özellikle Kadın Girişimcilerin Kooperatifçilik konusunda işbirliği ve bilgi paylaşımı başlatıldı .Aynı yörenin komşu iki belediyesi arasında örnek projelerde ve özellikle günümüzün gündemde konusu kadın girişimcilerin kooperatifçilik alanında birlikte yapabilecekleri değerlendirildi.
İlçemizde kısa bir gezide gerçekleştiren İznik Belediyesi Başkan Yardımcısı ve yöneticileri önümüzdeki haftalarda tekrar konularda birlikte hareket etmek dileğiyle ilçemizden ayrıldılar. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin  misafirlere ziyaretleri için teşekkür etti ve İznik'te Osmaneli ye açılan Lefke kapısının iki ilçeyi birbirine çok daha yakın kıldığını, inşallah işbirlikleri ile bunu en üst seviyeye çekeriz dedi.

f4d09848-eed7-4c21-a195-9ee488ce41f8.jpg


Bu haber toplam 23199 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.