MHP TEŞKİLATINDAN SERT AÇIKLAMALAR

MHP TEŞKİLATINDAN SERT AÇIKLAMALAR

MHP Osmaneli ilçe Başkanı Hayri Teyin ve İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Küçük gazetemizi ziyaret ederek, son günlerdeki gelişmeler ile ilgili olarak...

A+A-

MHP Osmaneli ilçe Başkanı Hayri Teyin ve İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Küçük gazetemizi ziyaret ederek, son günlerdeki gelişmeler ile ilgili olarak açıklamalarda bulundular. MHP Osmaneli ilçe Başkanı Hayri Teyin, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’e yaptığı açıklamada, “Ülkemiz şu anda zor günlerden geçmektedir. Mehmetçiklerimiz yıllaradır ülkemize ve milletimize düşmanlık eden, masum canlara kıyan teröristlerin tepesine binmek için sınır ötesi harekâta girişmiştir. Allah Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin. Şehitlerimize rahmet, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar versin.  Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün Ülkemizin ve Milletimizin Bekası için bir araya gelme günüdür. Ayrışmaya, kavgaya,  ayıracak vaktimiz yoktur. Bin yıldır Anadolu topraklarında kardeşçe yaşayan Türk Milletinin kıyamete kadar aynı birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşamasının tek şartının yumruk gibi sımsıkı olmasından geçtiğini hepimiz bilmekteyiz.

mhp-teskilatindan-sert-aciklamalar.jpg

Tüm bunlara rağmen, bazı aklı evveller, bazı kendini bilmezler, ülkemizin ve milletimizin bekası söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyen MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye hakarete varacak sözler sarf etmelerini, bu sözleri sosyal medyalardan paylaşmalarını tamamen bir kara cahillik olarak addediyoruz. MHP çatısı altında seçimlere girip, MHP seçmenin oylarıyla belli makam ve mevkilere gelmiş bazı sözde ülkücü kişilikler, hadlerini aşarak Genel Başkanımıza hakaret etme cüretini göstermektedirler. Seçimlerden önce parti listelerinde yer alabilmek için Devlet Beyi yer göre sığdıramayan, MHP’yi ülkenin tek kurtarıcısı olarak gören bazı gafillerin sahte ülkücülükleri, kendi yalanlarından ibaret olan sahte Türk Milliyetçilikleri, bugün birer birer ortaya çıkmaktadır.

 2014 Yerel seçimlerinde MHP listelerinden Osmaneli ilçesinde Belediye Meclis üyesi olarak seçilmiş, 4 yıldır belediye meclisinde varlığı ile yokluğu belli olmayan, seçildiği görevin idrakine varamamış bir şahsiyet olan Ramazan Bozüyük isimli şahsın sosyal medyada Genel Başkanımız hakkındaki paylaşımını esefle kınıyor, sarf ettiği sözleri ayniyle kendisine iade ediyoruz. Bu şahsın bugünden itibaren MHP ile hiçbir bağının kalmadığını Osmaneli kamuoyuna da gazeteniz aracılığıyla duyurmuş oluyoruz.  Kendi ismi ve cismiyle milletten iki tane oy alamayacak olan bu şahsiyetin, MHP oyları ile seçildiği Belediye Meclisi üyeliğinden de istifa etmesini istiyoruz. Belediye Meclisi üyesi seçildiği partisinin Genel Başkanına utanmadan hakaret eden bu şahsa, istifa etmediği sürece MHP’liler oylarını helal etmeyeceklerdir. Kem söz sahibine aittir. Ramazan Bozüyük adlı şahsa buradan sesleniyoruz. Seçimlere bir yıl kaldı. Belediye Meclisi üyeliğinden de istifa et, önümüzdeki seçimlerde bağımsız olarak milletin karşısına çık bakalım kaç oy alacaksın” dedi.

MHP Osmaneli İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Küçük’de yaptığı açıklamada, “MHP Türk Milliyetçileri tarafından Rahmetli Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in önderliğinde kurulmuş, Türkiye ve Türk milleti sevdalılarından oluşan bir partidir. Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti ise, gerisi teferruattır diyen bir Genel başkanı vardır. MHP TC Devletinin temel taşı, Türk Milletinin birleştirici harcıdır. MHP, aramıza katılan bazı sahte ve sözde ülkücü ve Türk Milliyetçilerinden arınma vaktini yaşamaktadır.  Türk milleti için değil de, şahsi siyasi ikballeri için mücadele edip makam, mevkii ve koltuk peşinde koşan, her seçimde bir başka partinin listesinde görmeye alıştığımız koltuk sevdalılarından kurtulma zamanını yaşamaktadır. MHP yoluna dün olduğu gibi bugün de, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yürümeye devam edecektir” dedi.  

Bu haber toplam 2947 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum