Gençlerimize sporu sevdirmeyi hedefledik

Gençlerimize sporu sevdirmeyi hedefledik

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Başkanı Kaba;'Gençlerimize sporu sevdirmeyi hedefledik'

A+A-

 

1308 Osmaneli Belediye Spor kulübünün düzenlediği yaz spor okulu sona erdi. Futboldan voleybola, güreşten, tekvandoya, kadar 10 branşta gençler antrenörler sayesinde doyasıya spor yapma imkanı buldu. Yaklaşık 350 öğrencinin katıldığı yaz spor okulunda sportif gençler, daha güçlü, kuvvetli ve antrenörler eşliğinde spor eğitimi alırken, kötü alışkanlıklardan da uzak kalmış oldular.

hayati-kaba-(1)-001.png

Yaz Spor Okulu kapanış programında konuşan Kulüp Başkanı Hayati Kaya gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalabilmesinin en önemli etkenlerden bir tanesinin spor olduğunu vurguladı. Her bir bireyin spor yapabilmesi için belediye ve kulüp olarak mücadele ettiklerine değinen Başkan Kaba; "Yaz spor okullarının kapanış programını çeşitli ilçelerimiz ve illerimizden gelen sporcu kardeşlerimizle noktalayalım istedik. Güzel ortam yakalamak istedik. Gençlerimize sporu sevdirmeyi hedefledik. Osmanelimiz'in meşhur alaca karpuzunu çocuklarımıza ikram edelim, hem de kapanış programını hep birlikte toplu olarak gelelim burada birlikte yapalım diye karar kıldık. Ben buradan katılan arkadaşlarımın hepsine, yönetici arkadaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi ve alaka ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çocuklarımıza da bundan sonraki yaşantılarında ve okullarında başarılar diliyorum" dedi.

,img_1079.jpg

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Antrenörü Sedat Memiş'te çocukların yaz tatillerinin verimli değerlendirmek açısından Yaz Spor Okulu'nun önemine vurgu yaptı. Çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerinin bu kurslar sayesinde olabileceğini, öğrencilerin kişisel gelişimlerini sosyal gelişimlerini kendilerini ifade etme becerilerini, spor aktiviteleri yoluyla grup dinamiğinde hareket edebilme, olanağının artacağına vurgu yaptı. Antrenör Memiş programında yaptığı konuşmasına şöyle devam etti; "Çocuklarımızın yaz tatillerini verimli değerlendirme açısından Bilecik'te Bilecik İl Özel İdare Spor Kulübü, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, Gölpazarı Belediye Spor Kulübü, Bursa Yıldızları Spor Kulübü ile birlikte yaz okulu kapanış programını yapıyoruz. Amacımız futbol şenliği havasında  kazanma kaybetmeden uzak bir yapı içerisinde çocukların eğlenebileceği ortam hazırlamaya çalıştık, bunu da başardığımızı ümit ediyorum. Çocuklarımızın kazanma ve kaybetmeden önce spor yapma alışkanlıklarını en üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini bu sayede de çocukların kişisel gelişimlerini sosyal gelişimlerini kendilerini ifade etme becerilerini spor aktiviteleri yoluyla grup dinamiğinde hareket edebilme, grupla beraber bir şeyleri başarabilme duygularını geliştirmek için bu organizasyonları yapmaya bu çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Temel amacımız, futbolu,sporu sevdirmek ve içlerinden yetenekli oyuncuları da daha uzun antrenman periyotlarında,müsabaka periyotlarında nitelikli sporcular kazanılması noktasında geliştirmeye çalışıyoruz. Diğer antrenör arkadaşlarım, bizim çalışma ekibimiz hepsi sağ olsunlar çok büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Bize bu imkanı sağlayan sayın Belediye Başkanımız Münür Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba yönetim kurulu üyelerimiz hepsine bu organizasyonda yaptıkları katkıdan dolayı daha iyi organizasyonlar planlamak için bize cesaret verdikleri için hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.

Futbol içerisinde çocukları, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak düzenli yaşam biçimi oluşturmaları noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz." (Ramazan DÜZ)

img_1033.jpg

 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-001.png

Bu haber toplam 2406 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.