Darbeyle Olmadı,Terörle Olur mu ?

Darbeyle Olmadı,Terörle Olur mu ?

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 20 Ağustos Cumartesi  günü Gaziantep'de yaşanan terör saldırısı sonrası “Darbeyle olmadı, Terörle olur...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 20 Ağustos Cumartesi  günü Gaziantep'de yaşanan terör saldırısı sonrası “Darbeyle olmadı, Terörle olur mu? Çok beklersiniz” diyerek tepsini dile getirdi,

Sosyal medyadan basınla konuşmalarla sinsice ülkemizde kaos ortamı meydana getirmeyen isteyenlerin yönetim zaafiyeti var diyenlerin dış ülkelere Türkiye’de demokrasi yok deyip onlardan medet  umanların teröristlerden farkının olmadığın dile getiren Başkan Şahin “En büyük terörist onladır” dedi.,

Türkiye üzerinde oynanan oyunun açık olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin, Türkiye’de kardeş kavgası meydana getirip Türkiye’nin ekonomisini bozmak Türkiye’yi güçsüzleştirmek suretiyle kendi içine hapsetmek bu suretle Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Ortadoğu’da Afrika’da istedikleri politikaları uygulamak, Türk Dünyasının İslâm Alemini itibarsızlaştırmak ve Haçlı seferleriyle yapamadıklarını bu suretle gerçekleştirmek istediklerine vurgu yaptı.

Hainlerin Türkiye üzerindeki hesapların devam ettiğini anlatan Başkan Şahin açıklamasına şöyle devam etti;

“Darbe başarısız olunca, hedef terörle Türkiye’de kardeş kavgası meydana getirmek. Dış güçlerin ve bunlarla işbirliği yapan vatan haini içerdekilerin Türkiye üzerindeki hesapları bitmez. FETÖ-PKK-DAEŞ ve diğerleriyle dış güçler adına Türkiye’de eylemlerine devam ediyor, Diyarbakır Elazığ , Gaziantep’de arka arkaya bu örgütlerin eylemleri gerçekleşti, Birçok vatandaşımızı yine teröre kurban verdik, Bize dost görünen dış güçlerin oyunu devam ediyor.

Birlik ve beraberlik içinde bu tehditleri aşacağız. Bu dönemde birlik ve beraberliğimize zarar verecek söylemlerde bulunanların bu terör eylemlerini yapanların farkı yok,. Bu günlerde hesap yapanların hesapları onlara döner,

15.07.2016 günü darbe girişiminde başarılı olamayanlar bu günlerde terör eylemleri ile Türkiye’ye zarar vermeye çalışıyorlar. Diğer taraftanda bu vatan hainleri dış güçlerle işbirliği yaparak Türkiye’ye karşı yaptırımları uygulanmasını istiyorlar.

Hedef Türkiye’nin önünü kesmek. Bu günler geçecek. Türkiye büyük güç olmaya, lider ülke olma yolunda hedeflerine hızla erişecek.

Allah bize yeter.

Bugünleri kullanarak Türkiye’yi hükümetimizi kamu yönetimini zaaf içinde göstermeye çalışanlar vatan hainidir. Bu düşüncede olan ve bunu savunanlar ve bizi içerden güçsüzleştirmeye çalışan her kim olursa olsun güvenlik güçlerimize ihbar edilmelidir.

Terörist sadece bombayı patlatan, silahı çeken değildir. Böyle ortamları fırsat bilerek sinsice konuşan, sosyal medyada paylaşımda bulunanlarda teröristtir. Bunları destekleyen dış güçlerde aynıdır. Akıllı olalım. Gün dostumuzu düşmanımızı ayırma günüdür.

Terör eylemlerinde hayatlarını kaybedenlere Alah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.