Osmanelimiz daha da büyüyüp gelişecektir

Osmanelimiz daha da büyüyüp gelişecektir

 Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli'nin daha da gelişip güzelleşeceğini söyledi. Kaymakamı Edip Çakıcı 22 Ağustos Pazartesi günü gazetemize...

A+A-

 

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli'nin daha da gelişip güzelleşeceğini söyledi. Kaymakamı Edip Çakıcı 22 Ağustos Pazartesi günü gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Çakıcı'ya, Osmaneli ilçe Jandarma komutanı Murat Göksu ve Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç refakat etti.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve beraberindekiler 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü gazetemize gelerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Gazetede gazete sahibi Mehmet Erdal ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Kaymakam Çakıcı, Jandarma komutanı Göksu ve Emniyet Müdürü Alaç’a gazetemiz sahibi Mehmet Erdal, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek neden Osmaneli ilçemizde bir gazete açtıklarından bahisle, “Bizler Erdal ailesi olarak 27 yıldır Bilecik yerel basınının içerisindeyiz. Bilecik’te SAKARYA gazetesini çıkartıyoruz. İkinci bir gazete çıkarmamız hasıl olduğunda, ilk aklımıza gelen ilçemiz Osmaneli oldu. Her geçen gün gelişen ve büyüyen, yeniliklere ve gelişmeye açık tarafıyla Osmaneli ilçemiz ilk tercihimiz oldu. Osmaneli ilçemizin de günlük bir gazeteye ihtiyaç duyduğunu şu 10 günlük sürede daha iyi anlamış olduk. Osmaneli ilçemizin daha da büyüyüp gelişmesinde OSMANELİ HABER gazetesi olarak bizlerinde bir katkısı olsun istedik. Ziyaretleriniz bizleri ayrıca memnun etmiştir” dedi.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’da Osmaneli’de eksikliği hissedilen günlük bir gazetenin yayın hayatına başlamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle gazeteniz Osmaneli ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ben 3 yıldan beri Osmasneli’de görev yapmaktayım. Geldiğim günden bu yana gerek sanayi, gerek se turizm alanında epeyce yol kat ettik. Osmaneli ilçemiz gelişmeye ve büyümeye açık bir ilçe. Sakarya, Kocaeli, İstanbul gibi büyük illere ve Gemlik limanına yakın olması, Karayolu ve özellikle Bandırma’dan gelecek demir yolunun da ilçemizden geçecek olması, Osmaneli’yi daha da cazip kılmaktadır. Organize Sanayi Bölgemizde geçmişten kaynaklanan bazı problemler var. İnşallah bunları da yakın zamanda aşacağız. Bu problemleri aştığımızda 320 dönüm gibi sanayi arsası üretme imkanımız olacak. İlçemize gelecek olan sanayi tesisleri ile Osmanelimiz daha da büyüyüp gelişecektir. Fabrikaların kurulması ile çevre il ve ilçelerimizden buraya göç olacaktır. Osmaneli’yi güzel günler beklemektedir” dedi. (Ramazan DÜZ)

img_1139.jpg

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.