DOKTOR ATAMASI YAPMAK ÇOK MU ZOR

DOKTOR ATAMASI YAPMAK ÇOK MU ZOR

İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR;“DOKTOR ATAMASI YAPMAK ÇOK MU ZOR”

A+A-

Osmaneli Devlet Hastanesinde uzman doktor açığının olduğunu yazdığımız 29 Ağustos 2016 tarihli haberimize açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Osmaneli MHP İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, gazetemize gelerek konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur, gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’e yaptığı açıklamada, “İnsan için bu dünyadaki en önemli şey Sağlıktır. İnsanların sağlıksız olması, toplumun sağlıksız olmasına yol açar ki, bu da o toplumun hiçbir şey yapamayacağı anlamına gelir. Bizler, İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın anlayışından gelen bir toplumuz. İnsanların sağlıklı bir şekilde yaşamaları için Devletimize çok büyük görevler düşmektedir.

Hastane yapımı, hastanelerin gerekli cihazlarla donatılması ve en önemlisi yapılan hastanelerin içlerinin doktorlar tarafından doldurulmasıdır. Osmaneli ilçemizde çok güzel bir hastane binamız olmasına rağmen, içinde yeterli cihazların yer almasına rağmen ne yazık ki Uzman Doktor açığı, bu binayı ve içindeki cihazları işe yaramaz hale getirmektedir. Ak Parti Hükümetinin 14 yıldan bu yana hizmetleri içerisinde en çok övündüğü konuların başında Sağlık hizmetleri gelmektedir. Elbette sağlıkta iyi işler de yapılmıştır. Şu anda Osmaneli’nde bulunan Hastane binamız, il merkezimiz olan Bilecik’te yoktur. Ben, hastane binamızı Osmaneli ilçemize kazandıran Hükümetimize teşekkür ediyorum. Fakat iş sadece hastane binası ile kalmamaktadır. Uzman doktor kadrolarının boş olması, Osmanelili hemşerilerimizin hastaneden yeterince faydalanamamasına yol açmaktadır. Bayramdan sonra okullarımız açılacak, çocuklarımız okula başlayacaktır. Mevsimin yazdan sonbahara döndüğü ve çocuklarımızın en çok hastalandığı günlere gelmekteyiz.

Okullara başlayacak olan çocuklarımızın bir birlerinden bulaşıcı hastalık kapma oranının artacağı zamandayız. En azından boş olan Uzman çocuk doktorunun bir an önce hastanemize atanmasını bekliyoruz. Yine Kadın doğum ve Genel cerrahi uzmanı kadroları boş bulunmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız hemen her toplantıda 3 çocuktan bahsetmektedir. Bu oranı Osmaneli ilçemizde tutturmak için kadınlarımızın sağlıklı bir ortamda doğum yapabilmeleri için Uzman kadın doğum doktoruna ihtiyaç vardır.

Başta Ak Parti Bilecik Milletvekiline, Ak Parti İl ve Osmaneli İlçe başkanlarına, Osmaneli Belediye Başkanına ve İl Sağlık müdürüne buradan sesleniyorum. Osmaneli halkını, hastalandıklarında sağa sola göndermekten, en ufak bir yaralanmada dışarılara sevk etmekten kurtarın. İnsanı Yaşatın ki, Devlet Yaşasın” dedi.

Bu haber toplam 2782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum