CAMİYE MİNARE YAKIŞIR

CAMİYE MİNARE YAKIŞIR

Bir beldenin Müslüman olduğunun en büyük işarelerinin başında Cami gelmektedir. Bir binanın cami olduğunun da en büyük işareti minaresidir.Türkiye’nin...

A+A-

Bir beldenin Müslüman olduğunun en büyük işarelerinin başında Cami gelmektedir. Bir binanın cami olduğunun da en büyük işareti minaresidir.

Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde binlerce konut yapan, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ (Toplu Konut İdaresi) başkanlığı Osmaneli ilçemizde de çok güzel konutlar yaptı. Bu konutlarda yaşayanların faydalanacağı sosyal tesisleri de yapan TOKİ, toplu konut alanında bir de camii inşaa etti. TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımız, günde beş vakit bu camide namaz kılıp ibadetlerini yerine getirmekteler. Milyarlarca lira paralar harcayarak vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ idaresi, ne yazık ki Osmaneli ilçemizde yaptığı konut alanındaki camiye bir minare yapamadı.  Uzun yıllardır minaresiz bir şekilde hizmet veren camiye bir minare yapılmasını isteyen vatandaşlar; “Bir binanın cami olduğunun en büyük işareti minaresidir. TOKİ sağ olsun camimizi de yaptı fakat camimize bir minare yapamadı. İlgililerden en kısa zamanda camimize bir minare yapmalarını rica ediyoruz. Evlerimiz çok güzel, camimiz çok güzel, bir de minaresi olursa daha da güzel olacak. Bu kadar paraları harcayan TOKİ’nin bir minare yapacak kadar da parası vardır herhalde” dediler.  

toki-(2).jpgtoki-(5).jpgtoki-(6).jpg

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.