“BU SEÇİM YEREL SEÇİMİN ÖTESİNDEDİR”

“BU SEÇİM YEREL SEÇİMİN ÖTESİNDEDİR”

31 Mart Yerel seçimlerine iki gün kaldı. Siyasi partilerin başkanları ve adayları son sözlerini söylüyorlar. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerine iki gün kaldı. Siyasi partilerin başkanları ve adayları son sözlerini söylüyorlar. Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz’da seçimlere 2 gün kala gazetemize yazılı açıklamada bulundu. İlçe Başkanı Yılmaz açıklamasında; 
“2004 yılında Osmaneli’de, AK PARTİ ile başlayan hizmet anlayışı 3 dönemdir devam etmektedir.
Yapılan çalışmalar ile halkımızın gönlünde taht kurulmuş, ilçemizin kaderini ve çehresini değiştirerek halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek hizmetler gerçekleştirilmiştir. Bu da iktidarın mevcudiyeti ve ilçemize yansıtılmasıyla olmuştur.
AK PARTİ’nin belediyecilik anlayışı Tevazu –Samimiyet ve Gayrettir. Gönül belediyeciliği en önemli unsurdur.
Bir belediye başkanının en önemli misyonu, görev aldığı yerleşim yerinin katma değerini arttırmaktadır.
Hedefler koyarak plan ve projeler ile geleceğe hazırlamaktadır.
Belediyenin gelirlerinin arttırılmasını, giderlerinin azaltılması noktasında ciddi bir çalışma içerisinde olmalıdır.
Esnafın ticaretini kolaylaştıracak, karlılığını arttıracak her türlü imkânı sağlamalıdır.
Halkın sosyal –kültürel-eğitim gibi en tabii durumlarını arttırarak mecbur kalmadıkça dışarıya gitmelerini azaltmalıdır.
Doğumundan, ölümüne bir insanın meşru olan her türlü ihtiyacını kolaylaştıracak hizmetleri gerçekleştirmek.
Halkıyla iç içe, rahat diyalog kurulabilecek durumda olmalı, sığınılacak bir liman olarak görünmeli
Ben merkezli değil, ekip ruhuyla biz diyen olmalı.
En önemlisi Adaletli olmalı.
Yukarıda saydığım bu maddelerin, bir belediye başkanın yapabilmesi için donanım ve destekli olması gerekmektedir. İlçemiz için düşündüğümüzde, gelirlerinin yetersiz borcu yüksek bir belediye karşımıza çıkmaktadır. Sorunların aşılabilmesi, hizmetlerin yapılabilmesi için alacağınız destek kaçınılmaz olmaktadır.
Borcundan dolayı mahkemelerin açıldığı, esnafın önüne çıkılarak belediyenin bir takım işlere soyunduğu, gelirlerin yetersizliği fakat masrafların arttığı belediyenin önümüzdeki dönemde, çalışan personeline bile maaşını ödemeyeceğini çok iyi biliyoruz. İktidar olmanın avantajı işte bu noktada öne çıkıyor.
Mevcut sıkıntıların aşılması, hizmetlerin devamı ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışmayı gerçekleştirmekdir.
Diğer yandan;  İttifakların ortaya çıkması, ülkemizin istikbali için önemli soru işaretlerini ortaya koymaktadır.
Yıllardır devam eden terörün meclis uzantısı HDP, dolaylı ya da direk olarak CHP ile yol arkadaşlığı yapmaktadır. İttifakın içerisinde milliyetçilikten dem vuran İyi parti CHP ile ittifak yapıyor. Vatandaşlarımızın hassasiyeti, vatanın, ülkenin bütünlüğü noktasındadır. Bunun en bariz örneği 15 Temmuz’dur.
Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızın mücadelesi ülkemizin bütünlüğünü muhafaza etmek ve dünyadaki tüm mazlumların sesi ve savunucusu olarak, dünya lideri olarak coğrafyamızdaki ateşi yakan emperyalistlere karşı dik duruş sergilemektedir. Bu seçim yerel seçimin ötesindedir. Siyasi istikrarın kökleşmesi, milletimizin feraseti ve desteği sayesinde olacaktır.
Adaylık süreçleri partilerin, kriterleri, hassasiyetleri noktasında değerlendirmeler yapılarak sonuçlandırılır. Sizi aday yapan siyasi idare, yine sizinle devam etmeme kararı aldığında sergileyeceğiniz tavır siyasi geleceğinizi etkileyecektir.
Bir siyasi parti kazanabileceği bir aday ile yollarını ayırmaz, şayet ayırmışsa bunun sorumlusu parti değil, dönüp kendisine ve etrafına bakması gerekir.
Osmaneli’de bu dönem Ak parti Mustafa Kürek demiştir. Bizim için önemli olan Genel başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın altında imzası olan adayımız ile çalışmamızı yaparak seçime girmektir.
Seçime günler kala, halkımızın kararı ile yeniden Ak parti diyeceğini, istikrara ve hizmetlere devam diyeceğini düşünerek, en kalbi duygularımla değerli Osmanelili hemşerilerimize selam ediyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 2449 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum