BİLECİK’TE FETÖ’YÜ DEŞİFRE EDEN GAZETECİ

BİLECİK’TE FETÖ’YÜ DEŞİFRE EDEN GAZETECİ

Erdallar Grubunun Amiral Gemisi Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı işleri müdürü Mücahit Erdal’ın bundan 3 yıl önce yaptığı, “Maaş Devletten Emir Kimden”...

A+A-

Erdallar Grubunun Amiral Gemisi Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı işleri müdürü Mücahit Erdal’ın bundan 3 yıl önce yaptığı, “Maaş Devletten Emir Kimden” Haberi 66 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY Terör örgütü davasına konu oldu. Haberi yapan Mücahit Erdal mahkeme tarafından duruşmaya Re’sen tanık olarak çağrıldı.

maas-devletten-emir-kimden2.jpg

Yapmış olduğu usta gazetecilik ile FETÖ/PDY Terör örgütünü bundan üç yıl önce ilimizde deşifre eden Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal, Haber ile ve FETÖ Örgütü ile ilgili olarak bildiklerini Türk Adaletine anlattı.

FETÖ'den kapatılan eski Özel Sevgi Çiçeği Okulu'nda gerçekleşen ve 7 il müdürünün katıldığı toplantıyı deşifre ederek usta gazetecilik örneği gösteren Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal, tanık olarak çağrıldığı mahkemedeyse ülkesine ve milletine sadakatle bağlı bir vatandaş olarak tüm bildiklerini Türk adaletiyle paylaştı. 

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına aralarında esnaf, iş adamı, sanayici, STK temsilcisi ve devlet memurlarından oluşan 66 sanık katıldı. Sanıkların bazıları mahkemede hazır bulunurken bazı sanıklar ise duruşmaya telekonferans sistemi ile bağlandı.  

Duruşmada sanıkların yanı sıra gizli ve açık tanıklarda dinlendi. Mahkeme heyeti, tutukluların tutukluluk hallerinin devamına, adli kontrol şartıyla serbest olanların ve haklarında yakalama emri bulunanların aynı şekilde devam etmesine karar verdi. 

Bir sonraki duruşma tarihi olarak 15 Ağustos belirlendi. 

 

Bu haber toplam 3081 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.