BASIN MASASI PROGRAMININ SON KONUĞU BAŞKAN YAĞCI OLDU

BASIN MASASI PROGRAMININ SON KONUĞU BAŞKAN YAĞCI OLDU

Erdallar gurubuna bağlı Bilecik Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği, yapımcılığını ve Moderatörlüğünü...

A+A-

Erdallar gurubuna bağlı Bilecik Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesi’nin ortaklaşa düzenlediği, yapımcılığını ve Moderatörlüğünü Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal’ın yaptığı “BASIN MASASI” programının son konuğu Bilecik Belediye Başkanı Seli Yağcı oldu.

Belediye hizmetlerinden memnun musunuz? Röportajlarından sonra gerçekleştirilen Basın Masası programının diğer konukları ise Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ve Sedat Bayam idi.

Bilecik’te yapılan röportajlarda vatandaşa sorulan Belediye hizmetlerinden memnun musunuz? Soruları ile ortaya çıkan sonucun değerlendirildiği programda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, konukların sorduğu sorulara cevaplar verdi. Seçimler öncesinde vatandaşlara vaat ettiği hizmetlerinin hiç birini yarım bırakmayacağını, 2019 yılına gelindiğinde hepsinin tamamlanacağını söyleyen Başkan Yağcı, “Ne vaat ettik ise onların hepsini yapacağız. Hatta vaat ettiklerimizin fazlası olan hizmetler de var. Fakat bazı hizmetler zamanla oluyor. Şeyh Edebali’nin “Vaktinden Önce Çiçek açmaz” dediği gibi yapacağımız bazı hizmetlerimizi zamana yaymak zorunda kalıyoruz. İnşallah hepsini 2019 yılında tamamlayarak hemşerilerimize daha güzel bir Bilecik’te yaşama imkânı sunacağız” dedi.

Basın Masası programının ayrıntılarını Bilecik haber Sakarya gazetesi internet sitesinden izleyebilirsiniz.   

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.