AK PARTİ'DE İLK TOPLANTI

AK PARTİ'DE İLK TOPLANTI

22 Eylül Cuma günü kongresini yapan Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı ilk toplantısını ilçe başkanı Mefharet Göbekçi Başkanlığında yaptı. Ak Parti...

A+A-

22 Eylül Cuma günü kongresini yapan Ak Parti Osmaneli ilçe teşkilatı ilk toplantısını ilçe başkanı Mefharet Göbekçi Başkanlığında yaptı.

Ak Parti Osmaneli ilçe binasında 26 Eylül 2017 Salı günü akşamı ilk toplantısını yapan yönetim kurulu, kendi içinde tanışma ve ileriye dönük çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlçe yönetim kurulu üyelerinin görev sahalarının belirlendiği toplantıda, Gençlik Kolları eski başkanı ve yeni yönetim kurulu üyesi Yasin Akçay İlçe Başkan Yardımcılığına seçildi. Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Osmaneli İlçe Başkan ı Mefharet Göbekçi, “Hayırlısı ile kongremizi bitirip, mazbatamızı aldık. Bu akşam yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı yapıyoruz. Ak Partinin kurulduğu günden bu yana tek amacı Vatana, Millete hizmet etmektir. İktidara geldiğimiz 2002 yılından beri, Türkiye’de değişimlere imza atan partimiz, bundan sonra da her alanda ülkemizi 2023 hedeflerine taşımak, bölgesinde ve Dünyada Türkiye’yi lider ülke yapmak için çalışmalarımız devam edecektir. Bizlerin en çok ihtiyacımız olan şeyin birlik ve beraberlik olduğunu, birlikte çarpacak olan yüreklerimizle hedeflerimize yorulmadan varacağımızı, el ve gönül birliği içerisinde ülkemizin ve milletimizin karşısına çıkarılacak her engeli de zorlanmadan aşacağımıza inanıyorum. Önümüzde çok önemli yerel ve genel seçimler var. Yönetim kurulu üyelerimizle, Belediye Başkanımız ve Belediye ve İl genel Meclisi üyelerimizle, en önemlisi de Ak Partiye gönül vermiş, yıllardır davasına sahip çıkmış üyelerimizle birlikte, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışarak, 2019 seçimlerinden de bundan önceki seçimlerde olduğu gibi başarı ile çıkacağımıza gönülden inanıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini Lider ülke yapma yolunda hızla ilerleyeceğimize inanıyorum. Kongremizin tekrardan hayırlı olmasını ve yeni yönetim kurulumuzun başta ülkemize, ilimize, Osmaneli’mize ve partimize birlik beraberlik içerisinde hizmet edeceğinden kimsenin kuşku duymamasını diliyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.