63 YAŞINDA MADALYA KAZANDI

63 YAŞINDA MADALYA KAZANDI

63 yaşındaki Bilecikli Makine Mühendisi Selçuk Evirgen, katıldığı maraton yarışmalarında, bu yaşına rağmen derece almaya devam ediyor. Makine...

A+A-

63 yaşındaki Bilecikli Makine Mühendisi Selçuk Evirgen, katıldığı maraton yarışmalarında, bu yaşına rağmen derece almaya devam ediyor. 
Makine Mühendisliği mesleğini Bilecik’te icra eden Selçuk Evirgen, 3 yıldan bu yana spor yapıyor. Düzenli olarak yapmış olduğu sporun karşılığı olarak madalya almaya devam ediyor. 2018 yılı içerisinde Manavgat Ultra, Alanya, İstanbul Avrasya, Sapanca, Karacabey ve geçtiğimiz hafta sonu da Gökçeada maratonlarına katıldı. 63 yaşında olmasına rağmen spor yapmaya ve koşmaya devam eden Selçuk Evirgen, en son katıldığı 28 Kilometrelik yarışta 40 yaş üstü kategorisinde 2.’lik madalyası aldı. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yapılan yarışmalara katılan Selçuk Evirgen; “Önemli olan bu yarışmalara katılmaktır. Yaşım 63 olmasına rağmen spor sayesinde halen zinde kalabiliyorum. Bilecik’i ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde yapılan yarışmalarda temsil ediyorum. Spor yapmaya ve ilimizi temsil etmeye devam edeceğim. Düzenli olarak spor yapmayı da herkese öneriyorum. Sağlam Kafa Sağlam Vücutta bulunur anlayışı ile hareket etmeye devam edeceğim” dedi. 

img-20180905-wa0048.jpgimg-20180905-wa0049.jpgimg-20180905-wa0050.jpg


Bu haber toplam 7491 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.