EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ ÖZGAN GÖREVE BAŞLADI

EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ ÖZGAN GÖREVE BAŞLADI

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı’nın Kırklareli ilçesine atanması ile, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Özgan’a...

A+A-

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşı’nın Kırklareli ilçesine atanması ile, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Özgan’a Osmaneli Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Ali Özgan'a yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken, "Çok güzel bir ilçeye geldiniz. İlçemizin ve insanlarının huzuru için hayırlı çalışmAlar yapacağınıza inanıyorum. Göreviniz hayırlı olsun" dedi.

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Ali Özgan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Göreve başlayalı iki oldu. Memur arkadaşlarımdan ilçenin yapısını öğrenmeye çalışıyorum. Çok güzel bir şehir olduğunu gözlemledim. İnşallah hep birlikte Osmaneli'ye güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi. 
ALİ ÖZGAN KİMDİR?
Ali Özgan 1983 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaokulu İnegöl'de, liseyi Ankara Polis Koleji'nde okumuştur. Polis Akademisinden 2004 senesinde mezun olup ilk görev yeri olarak Muğla Emniyet Müdürlüğünde komiser yardımcısı olarak mesleğe adım atmıştır. Daha sonra Van Emniyet Müdürlüğünde çalışmış, Yozgat POMEM'de 6 senelik görevinin ardından Bilecik İli Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü olarak 03.09.2018 tarihinde göreve başlamıştır. 9 ay süreli olarak İngiltere'de "Yabancılar ve Sığınmacılar" üzerine eğitim almış, İkinci lisans olarak Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirmiş ve Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalın'da "28 Şubat Sürecinin Siyasal Açıdan Neden ve Sonuçları" konulu tezi ile yüksek lisansını tamamlamış olup halen Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi Anabilim Dalında doktora eğitimine devam etmektedir. Meslek hayatı boyunca birçok taltif ve takdire uygun görülmüş olup çok iyi derecede İngilizce ve Almanca, orta derecede İtalyanca bilmektedir.


Bu haber toplam 7210 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.