KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI

KAYMAKAM EDİP ÇAKICI'YA FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI

İçişleri Bakanlığının, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Samsun'un Tekkeköy ilçesine atanan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı...

A+A-

İçişleri Bakanlığının, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Samsun'un Tekkeköy ilçesine atanan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı için veda yemeği programı düzenlendi.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(7).jpg
Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisi'nde düzenlenen veda yemeğinde Kaymakam Edip Çakıcı'ya Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve belediye meclis üyeleri tarafından fahri hemşehrilik beratı takdim edildi.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(19).jpg
5 yıldan bu yana Osmaneli ilçesinde Kaymakamlık görevini yapan Edip Çakıcı'nın veda yemeği programına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Jandarma Komutan vekili Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, Emniyet Müdürü Ali Özgan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve memurları, mahalle ve köy muhtarları, şehit ve gazi aileleri katıldı.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(8).jpgOsmanelı Muhtarlar Derneği, Osmaneli Selanikliler Derneği, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Osmaneli Şoförler Odası ve Hükümet Konağı personeli adına Osmaneli'de göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı Kaymakam Edip Çakıcı'ya plaket takdimleri gerçekleştirildi.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(9).jpg


Osmaneli Belediye Başkanı yaptığı konuşmada "Belediye meclisi olarak tüm meclis üyelerimiz ve Belediye başkanı olarak aldığımız karar doğrultusunda kaymakamımız ile birlik ve beraberlik içerisinde, tüm bürokrasi ve tüm siyasi partiler ile  2014 yılından tamamlamakta olduğumuz döneme kadar güzel işleri birlik ve beraberlik içerisinde yaptık. Belediyemizin Osmaneli'ye koyduğu hedeflere varmada kaymakamımız her zaman bizimle beraber oldu. Doğru işler yaptık ve doğru işlerin her zaman arkasında ve yanında kaymakamımız oldu. Belediye meclisi üyeleri olarak oy birliği ile  ilk defa fahri hemşehrilik beratını verdik. Osmaneli tarihinde de bir ilkti.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(12).jpg
Osmaneli'ye çok büyük katkılarından dolayı hepinizin adına, tüm hemşehrilerimizin adına dolayı teşekkür ediyor ve gittiği yerde kendisine de başarılar diliyoruz." dedi.

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(11).jpg
Fahri hemşehrilik beratından dolayı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e ve belediye meclis üyelerine teşekkür ederen Kaymakam Edip Çakıcı "Pazartesi günü itibariyle 5 yıllık görev süremizi bitirmiş olacağız. Bir tarafta buradan ayrılmanın hüznü varken diğer taraftan da yeni bir şehre atanmanın heyecanı var. Bugün buradaki kalabalığı gördükten sonra bir daha emin oldum karşılanmaktan ziyade vedalar daha önemli. Biz buna bir veda değilde hoş bir sada diyelim. Zaten önemli olan şu gökkubbede güzel  bir sada bırakmak. Osmaneli'de gerçekten müthiş bir uyum vardı. Belediye başkanımız başta olmak üzere,bütün siyasi partilerimiz, il genel meclis üyelerimiz, kurum amirlerimiz, memurlarımız hatta vatandaşlarımız hep birlikte çalıştık. Güzel şeylerde ürettik diye düşünüyorum bunun takdiri Osmaneli'de yaşayan vatandaşlarımıza aittir diye düşünüyorum." dedi.

 

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(2).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(1).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(3).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(4).jpg

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(5).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(6).jpg

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(13).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(14).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(15).jpg

kaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(16).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(17).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(18).jpgkaymakam-edip-cakiciya-fahri-hemsehrilik-berati-(20).jpg

Bu haber toplam 3046 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum